„Ziua Pompierilor” sărbătorită cu fast la Carei ( foto )

Publicat la data de13 septembrie 2018 » 237 Views» De: George Negrea » Locale sm, Stiri Satu Mare

Mii de careieni au participat la manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Pompierilor. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Someș” Satu Mare a ales ca în acest an manifestările să se desfășoare la Carei, după ce în 2017 acestea au avut loc în orașul Negrești-Oaș.
Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, prezent la eveniment alături de vicepreședintele Ioan Rus, a lăudat inițiativa conducerii ISU “Someș” de a marca această sărbătoare în cât mai multe localități ale județului. “Îl felicit pe domnul comandant Nicolae Dima pentru ideea de a aduce această sărbătoare în cât mai multe locuri din județ. Îi felicit pe pompieri pentru munca pe care o depun zi de zi și pentru modul în care au reușit să gestioneze evenimentele apărute în ultimul an. Nu uităm nicio clipă că dumneavoastră sunteți aici pentru a ne salva bunurile și, ceea ce este mult mai important, viețile noastre. De aceea noi, autoritățile județene și locale, vom fi în continuare partenerii dumneavoastră. Vom încerca ca și în viitor să găsim resurse materiale pentru a vă dota cât mai bine unitățile, astfel încât să vă înlesnim munca pe care o depuneți cu atâta dăruire”, a spus în cuvântul său Pataki Csaba.
În cadrul manifestărilor, careienii au avut parte de exerciţii demonstrative spectaculoase ale pompierilor sătmăreni, o paradă a cadrelor şi a tehnicii din dotare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.