Ziua Pompierilor sârbătorită la Negrești Oaș

Publicat la data de14 septembrie 2017 » 167 Views» De: George Negrea » Stiri Satu Mare

Miercuri, 13 septembrie, în centrul orașului Negrești-Oaș, a avut loc ceremonialul militar ce a marcat Ziua Pompierilor, ziua salvatorilor noștri, ai sătmărenilor. 

La ceremonialul militar au participat oficialități  ale județului Satu Mare, primari ai unităților administrativ teritoriale unde Inspectoratul pentru Situații de Ugență “Someș” Satu Mare are efective, comandanți și șefi ai unităților militare aparținând  Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică si Siguranță Națională din județul Satu Mare, reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate si descentralizate județene, cadre active, în rezervă  si retragere aparținând Inspectoratului General pentru Situații de Ugență.

Unul dintre cele mai importante momente a fost reprezentat de ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, respectiv acordarea de premii și plachete aniversare.

Mai apoi, după alocuțiunile rostite de oficialități a avut loc, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, în premieră în orașul Negrești Oaș, o paradă militară cu defilarea personalului și tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare. Au fost prezentate atât echipamente de stingere fabricate în anul 1885, cât și ultimele noutăți ale tehnicii de intervenție.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *