Poliția ne informează !

Publicat la data de14 iulie 2017 » 187 Views» De: George Negrea » Locale sm

Un pieton care a traversat strada neregulamentar a fost rănit grav  în urma unui eveniment rutier

În data de 13.07.2017, în jurul orei 11:40, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment rutier produs în Amați, soldat cu rănirea gravă a unui pieton.
Din cercetările de la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 ani din Rușeni, care conducea un autoturism pe DJ 193A, a accidentat o femeie de 74 ani din localitatea Amati, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure.
În urma impactului, femeia a fost rănită grav și transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală .
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducerea unui autovehicul neînmatriculat

La data de 13.07.2017, în jurul orei 16.40, polițiștii postului de poliție comunal Berveni, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei, au depistat circulând pe DJ 108 M, un autoturism având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată la data de 21.04.2017.
La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani din localitatea Urziceni, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Mandat pus în aplicare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

Ieri, 13 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au acționat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii și pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanță. Astfel, a fost identificată o femeie de 31 de ani, din Ambud, pe numele căreia Judecătoria Carei a emis un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Cea în cauză a fost depusă în arestul I.P.J. Satu Mare.

Activități rutiere

Polițiștii rutieri din județul Satu Mare, au acționat în cursul zilei de ieri, 13 iulie a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special cele referitoare la neacordarea priorității de trecere pentru pietoni.

Au fost aplicate 143 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.849 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 30 permise de conducere din care: 22 pentru neacordarea priorității de trecere a pietonilor, 1 pentru consum de alcool, 6 pentru depășirea limitei legale de viteză, 1 pentru alte abateri .

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *