GALERIE FOTO | Imagini EXCLUSIVE de la accidentul din Botiz! Mormane de fier!

Publicat la data de24 august 2018 » 825 Views» De: JSM - redactia » Locale sm, National, Stiri Satu Mare

Un grav accident de circulatie a avut loc la iesirea din municipiul Satu Mare, spre Botiz. Un TIR si o masina s-au tamponat. In urma impactului doua persoane au fost ranite si transportate la spital.

Autoturismul era stationat pe marginea drumului, iar TIR-ul condus de un sofer din Polonia l-a lovit din plin. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat în şanţ iar TIR-ul s-a răsturnat. Circulatia in zona s-a desfasoara cu dificultate. La fata locului s-au deplasat politisti si pompieri.

Potrivit primelor informații oferite de surse judiciare, se pare că o femeie, în vârstă de 50 de ani, a staționat pe partea carosabilă cu un autoturism de teren. Masina era defecta iar soferul a tras pe dreapta pentru-ca motorul s-a incins foarte tare si fierbea apa.

Soferita a pus masina pe avarii, iar intre timp l-a sunat pe sotul ei pentru a contacta o firma de tractari auto pentru a transporta masina defecta la service. La scurt timp Tirul a intrat in plin in masina parcata pe marginea drumului.

Posibil ca, soferul tirului nu a observat la timp masina stationata pe marginea drumului si nu a putut vira stanga pentru ca veneau masini pe contra sens. Doar asa se explica lipsa franarii… in momentul impactului!

Vom revenii cu detalii dupa finalizarea anchetei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.