Protest pentru apărarea averii omului politic Ion I.C.Brătianu

Publicat la data de9 decembrie 2013 » 1523 Views» De: JSM - redactia » National, Politica

Toate popoarele își respect înaintașii, cu atât mai mult, cu cât aceștia sunt valori europene care au adus o contribuție esențială la formarea statului român și la modernizarea acestuia. Este vorba de familia Brătianu ce reprezintă continuarea idealurilor de la 1848. Aceștia au condus partidul liberal, au participat la Unirea Principatelor, l-au adus pe regele Carol I în țară, au aliat România cu Antanta, respectiv Franța, Anglia, Rusia în primul Război Mondial. Au avut un rol deosebit, alături de regina Maria, în realizarea unității naționale și a României moderne. Ultimul dintre Brătieni a murit în închisorile comuniste.

Urmașii lor merită respectul și stima întregului popor român. În schimb, ei au fost bătaia de joc a restituirilor, umiliți prin amânări repetate și, în final, înșelați prin cumpărarea drepturilor de proprietate.

Imediat după deposedarea familiei Brătianu încă în viață, cu acte false a fost obținută întreaga moșie și evaluată la 10.000.000 de euro. Acest lucru a putut fi realizat doar sub protecția și cu spijinul unor instituții din statul român.

Nu poți jigni și însela cu popor întreg, iar faptul cel mai revoltător este că un membru al familiei, ce purta încă numele de Brătianu, respectiv Eleonora Brătianu, este declarată, în fals, decedată.

Prin protestul nostru, cerem solidarizarea tuturor oamenilor, care respectă istoria poporului român, indiferent de orientare și apartenență să se solidarizeze cu noi și aplicarea corectă a legislației noastre celor vinovați.

Suntem convinși, că vor exista o serie de piedeci și complicități, de la diferite nivele, pentru a nu se aplica legea și cerem DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.