Coș cu VIP-ere – Tot haos, tot aglomerație

Publicat la data de16 octombrie 2017 » 192 Views» De- JurnalulSM » Colivia cu Fluturi

No, io v-am spus că aglomerația din blestematul asta de oraș nu va dispărea repede. Ce, ați crezut că dacă pe podul Decebal se circulă mai ușor, pe celălalt e tot așa?
Nu, nu scapați de ea. Aglomerația este noul brand de Satu Mare. Nu e rău, turiștii care trec pe aici, își imaginează să este un oraș foarte circulat, lumea se înghesuie să vină la noi.
Nu sțim cine e vinovat, dar bietul Lidl ( care își face deja reclamă gratis în toată presa de mai bine de o lună), riscă să piardă marfa de pe rafturi pentru că expiră, primarul a spus că nici nu stă de vorbă să acorde autorizația de deschidere până nu e gata sensul giratoriu de la „Crinul”.
Lăsând gluma la o parte, se pare că sătmărenii au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește traficul de-a dreptul imposibil din Satu Mare, mai ales dimineața și la orele de vârf.
Întrebarea este până când va mai ține haosul acesta se întreabă lumea pe rețelele de socializare, după ce a pierdut o oră și 20 de minute în trafic. Ora 8.40 minute. Autobuzul nr. 1 care la 7.25 a pornit din Micro 16 nu a ajuns în centru decât după o oră. Poate cineva spune la ce oră ar trebui să pornească elevii spre un liceu în centru pentru a ajunge pe ora 8 la școală? La 5, la 6 ? Oare situația asta dezastruoasă chiar nu se putea evita ? Cât va mai dura haosul acesta care s-a instalat asupra orașului ? Toți cei care trebuie trec podurile pentru a merge la serviciu, la școală, trăiesc în fiecare dimineață un coșmar.
Ce-i drept, așteptăm sfârșitul lunii pentru că atunci preconizează Primăria că LIDL termină lucrările la sensul giratoriu. Sau, sfârșitul lumii?

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *