vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportLocalAdrian Rus, dorit de FCSB, dar blocat de unguri

Adrian Rus, dorit de FCSB, dar blocat de unguri

Fundașul sătmărean Adrian Rus, ce evoluează în campionatul maghiar pentru MOL Vidi, este dorit de Gigi Becali la FCSB, la pachet cu colegul din centrul apărării U21, Alex Pașcanu, însă deocamdată totul este în stand-by. După ce l-au trimis la echipa a 2-a a clubului, fiindcă nu a acceptat să joace pentru  reprezentativa maghiară de fotbal, acum se pare ca s-ar pune și în calea transferului fotbalistului la FCSB.

 

În privinţa jucătorului lui Leicester, lucrurile au ajuns într-un loc pe care Becali îl detestă: roş-albaştrii s-au înţeles cu gruparea engleză, dar impresarul fotbalistului vrea aproximativ 100.000 de euro la semnătură. Un comision pe care Gigi nu îl acceptă, el precizând de multe ori în trecut că nu va da bani agenţilor.

 

Cert este că dacă lucrurile nu se rezolva cât de repede, Adrian Rus s-ar putea să rămâne la unguri, iar FCSB să se reorienteze spre un alt fundaș, Puljic. Jucător cu experienţă, care nu va putea fi vândut ulterior, dar care poate aduce multă linişte într-o apărare greu încercată.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente