vineri, martie 29, 2024
AcasăSportLocalAlibec nu mai este căpitanul Stelei

Alibec nu mai este căpitanul Stelei

Gigi Becali a mers ieri în cantonamentul echipei pentru a purta o discuție cu jucătorii. Pe lângă prima uriașă pentru calificare pe care le-a promis-o fotbaliștilor săi, finanțatorul FCSB a luat și câteva decizii surprinzătoare. Denis Alibec nu va mai fi căpitanul echipei.

 

Becali a fost nemulțumit de comportamentul atacantului în ultima perioadă și de faptul că la meciuri nu se poate abține și riscă tot timpul să fie eliminat. În locul lui Alibec, primul căpitan al echipei va fi Mihai Pintilii, al doilea va fi Constantin Budescu, iar cel de-al treilea Filipe Teixeira. Până în acest moment ordinea căpitanilor era următoarea: Alibec, Pintilii, Niță și Tănase.

 

Patronul roș-albaștrilor a fost cel care l-a numit căpitan pe Alibec, încă de la venirea acestuia la FCSB. Becali a decis atunci să-i ia banderola chiar celui pe care l-a numit acum căpitan, Mihai Pintilii.

 

Rămâne de văzut dacă atacantul de 26 de ani va fi afectat de această decizie a patronului, având în vedere că are un psihic extrem de fragil. Titular în ultimele jocuri, atacantul va fi rezerză la partida din această seară cu CS U Craiova.

 

În vârstă de 26 de ani, Alibec a venit la FCSB în iarnă, iar Gigi Becali a fost nevoit să le plătească celor de la Astra suma de 2,04 milioane de euro.

 

3 meciuri are Alibec pentru FCSB în acest sezon, fără a reuși vreun gol.

15 meciuri, 9 goluri și 4 pase de gol are atacantul în tricoul roș-albastru, în sezonul trecut.

 

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente