Anunțul făcut de Tottenham despre Lloris

Publicat la data de6 octombrie 2019 » 197 Views» De: Laurentiu Kira » International, Sport

Hugo Lloris (32 de ani) a avut parte de o accidentare gravă în meciul de sâmbătă, pe terenul celor de la Brighton, pierdut de Tottenham cu 3-0.

 

Portarul a căzut rău pe mâna stângă în al treilea minut de joc şi, deşi se părea că acesta şi-a rupt mâna, clubul londonez a anunţat pe site-ul oficial că, de fapt, francezul şi-a dislocat cotul şi că va urma o perioadă de recuperare.

 

“Putem confirma faptul că Hugo Lloris şi-a dislocat cotul în meciul cu Brighton. Evaluările vor continua în această săptămână pentru a determina perioada în care acesta va fi supus recuperării”, a transmis clubul.

 

În acest moment, nu se cunoaşte perioada în care portarul va fi indisponibil, însă este sigur că acesta va rata dubla cu Islanda şi Franţa de săptămâna viitoare, pentru preliminariile EURO 2020.

 

Hugo Lloris a avut nevoie de oxigen, după accidentarea de la mână

 

Nu trecuseră decât 149 de secunde din meciul Brighton-Tottenham 3-0, când internaţionalul francez Hugo Lloris s-a accidentat foarte grav la mâna stângă. Portarul de 32 de ani a căzut pe braţ şi a părut că şi-a rupt mâna în timp ce încerca să reţină o minge centrată de un adversar.

Meciul a fost întrerupt timp de şase minute, perioadă în care fotbalistului i-a fost acordat primul ajutor. Pe teren i s-a pus masca cu oxigen, iar la vestiare, conform celor de la The Sun, medicii i-au administrat o doză de morfină pentru că durerile erau insuportabile.

 

Conform presei din Franţa, Lloris nu a suferit nicio ruptură la nivelul mâinii. Mai mult decât atât, acesta a fost externat din spital în seara de sâmbătă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.