joi, martie 28, 2024
AcasăSportNationalAstra a învins și s-a calificat în turul următor

Astra a învins și s-a calificat în turul următor

astraAstra s-a calificat astăzi în turul doi preliminar al Europa League, după ce a învins-o pe Domzale cu 2-0. În prima manșă, giurgiuvenii se impuseseră cu 1-0.

Fatai a fost cel mai ghinionist jucător al zilei. atacantul nigerian ratînd din toate pozițiile. Oaspeții puteau restabili egalitatea la general încă din startul partideii, dar Gabrici n-a reușit să profite de eroarea lui Silviu Lung.

Același Lung a avut o intervenție excelentă în minutul 15, salvînd din fața lui Majer, care scăpase singur spre poartă. Între timp, Fatai își continua recitalul de ratări, ratînd o încercare de lob (19) și reluînd cu capul mult peste poarta lui Vidmar (23 și 28).

În repriza secundă, slovenii reușesc contraperfomanța de a înscrie în proprie poartă,
după o centrare a lui Enache, doi jucători au bîlbîit mingea, iar goalkeeperul advers nu a mai putut sa facă nimic. Iar în minutul 62, Bukari lovește mingea cu capul, portarul advers, Vidmar o respinge, mingea revine la acelaș Bukari care șutează mingea în poartă, fără șansă pentru portar.

Așadar, Astra Giurgiu se califica în turul doi prelimiar al Europa League, urmînd să o întlîlnească pe Omonia Nicosia. Prima partida se va disputa joia viitoare, începînd cu ora 21:30 în direct pe DigiSport1.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente