vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportNationalBălașa le răpsunde dur adversarilor

Bălașa le răpsunde dur adversarilor

Odată cu tragerea la sorți din 16-ele UEFA Europa League și aflarea veștii că FCSB va întâlni Lazio Roma, adversarii roș-albaștrilor au început cu mesaje de susținere pro-italieni. Mihai Bălașa, deranjat de aceste declarații, le-a dat o replica dură adversarilor.

 

”Treaba lor dacă țin cu Lazio. Cred că e vorba de frustrare! Ar trebui să țină cu o echipă românească pentru a fi bine pentru România, pentru a strânge puncte cât mai multe. Așa ar avea și ei șanse ceva mai mari să se califice în Europa League și Champions League. În plus, dacă noi vom reuși să trecem de Lazio se va vorbi iar despre fotbalul românesc, va fi și un câștig de imagine. Însă, noi nu stăm să aplecăm urechea la ce spun cei de la Dinamo sau CFR Cluj”, a spus Bălașa.

Internaționalul român, care a bifat o singură prezență pe banca celor de la AS Roma, într-un meci din Serie A TIM, în mai 2014, contra celor de la Genoa, spune că italienii au prima șansă, dar că el și colegii săi cred că pot obține o calificare de răsunet.

”Lazio este favorită în această dublă, dar să nu uităm că sunt două meciuri în care se poate întâmpla orice. Ștefan Radu este unul dintre cei mai buni fundași din Italia, nu doar de la Lazio. Nu degeaba a rezistat atâția ani în acel campionat”, a mai spus Bălașa.

 

digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente