joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportNationalBoloni enervat de un jurnalist

Boloni enervat de un jurnalist

Antwerp a pierdut după 7 etape fără înfrângere în Belgia, 0-2 cu Sint Truidense, iar antrenorul Ladislau Boloni îi sfătuiește pe cei care-i sugerează să joace mai ofensiv: „Ocupați-vă cu munca voastră!”

După 7 etape fără înfrângere, având 4 victorii, 3 egaluri și cea mai bună apărare (doar 3 goluri primite), Loți Bölöni și Antwerp au pierdut prima oară în acest campionat. 0-2 în deplasare cu Sint Truidense. Nimeni, nici campioana Bruges, nici Anderlecht, nu mai marcase de două ori împotriva flamanzilor.

Antrenorul, care și-a ispășit sâmbătă a doua și ultima rundă de suspendare, i-a avertizat pe cei ce, văzând-o pe Antwerp pe locul 3 și cu achiziții bune (mai ales Refaelov, ex-Bruges, și Mbokani, ex-Standard, campion al Belgiei cu Bölöni), își imaginau deja revelația sezonului.

 

„Lucrurile evoluează la club, dar problema mea e că diavolul nu doarme niciodată. Niciodată nu mă culc pe lauri și asta aștept și de la echipă. Vreau mai mult”.

 

Loți are un răspuns și pentru specialiștii care-i cer să joace mai ofensiv: „Știu de ce am avut rezultate bune. De ce aș schimba? Nu înțeleg. Aud acum o mulțime de sfaturi, fiecare spune și sugerează tot felul de lucruri. Însă fiecare ar trebui să se ocupe de munca lui. Belgia nu înseamnă dintr-o dată Antwerp doar pentru că suntem mai puternici decât în urmă cu un an. Am sentimentul că se așteaptă declarații mari din partea mea, dar singura mea declarație este aceasta: avem drumul nostru, ne antrenăm pentru a juca așa cum cred eu”.

 

Un ziarist a vrut să afle ce crede Bölöni despre o posibilă calificare în play-off cu Antwerp: ”Ar fi la fel de importantă ca titlul cucerit cu Standard în 2009?”. ”Stop! Nu discut de asta acum”, a fost reacția tehnicianului. ”Fără îndoială, ar fi una dintre marile performanțe ale carierei mele. Când am ajuns la Standard, am rostit aceleași cuvinte ca atunci când am sosit aici: seara, întors acasă, în apartamentul meu, vreau să spun că am făcut totul pentru echipă. Acesta e obiectivul meu, mai mult decât rezultatele din week-end”.

 

Când un reporter l-a întrebat dacă e adevărat că vrea să antreneze până la 80 de ani, Bölöni a râs, apoi s-a enervat: „80 de ani? Nu, 90 de ani! Acum, treceți la întrebări serioase, lăsați glumele. Nu vrea să-mi pierd timpul”. Jurnalistul belgian i-a explicat că, la 65 de ani, Loți încă se implică efectiv în antrenamente și nu și-a pierdut forma fizică și tehnica de lovire a mingii. „De boala asta n-o să scap niciodată, o am de multă vreme. Sunt atins de microbul fotbalului”.

sursa:gsp.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente