vineri, martie 29, 2024
AcasăSportNationalBratu bucuros, după ce Dinamo are patru victorii la rând

Bratu bucuros, după ce Dinamo are patru victorii la rând

Dinamo a dat recital la Chiajna, unde a avut nevoie de doar opt minute pentru a deschide scorul, prin Antun Palic. Apoi, Moldoveanu a scos un penalty, transformat de Salomao.

În minutul 26, era deja 3-0 pentru echipa lui Bratu. Pesic şi-a trecut numele printre marcatori. Dinamo nu s-a oprit – a înscris pentru prima dată patru goluri în prima repriză a unui meci din Liga 1 după o pauză de 7 ani.

Şutul lui Salomao a fost deviat în proprie poartă de Bărboianu. 4-0 a fost şi scorul final. Dinamo a obţinut a treia victorie la rând cu Concordia şi este, matematic, campioană a playout-ului.

 

„Trebuia să fie un meci dificil pentru că jucam împotriva unei echipe care avea nevoie de puncte și nu pierduse în ultimele 3 meciuri. Echipa mea a reacționat bine, mă bucur că au fost motivați și încercăm ca la fiecare meci să dăm tot

.

„Am metodele mele. Am lucrat cu foarte mulți antrenori și în străinătate, am văzut multe lucruri acolo, învăț foarte mult, mă dezvolt foarte mult și una din părțile pe care vreau să le îmbunătățesc mereu este această parte motivațională, care e foarte importantă în sport, în fotbal. Reușesc să-i țin pe băieți ancorați și să încercăm să formăm o echipă competitivă, cu jucători care își doresc să se afirme”, a mai spus Bratu.

 

Sergiu Hanca nu a făcut parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Concordia. El a fost învoit de Florin Bratu, pentru a participa la botezul propriului copil.

 

„Normal că l-am învoit pe Sergiu. Era greu ca acest botez să fie lipsit de tată, așa că am luat decizia să-l las. Îi urez sănătate celui mic și sper ca Sergiu să se distreze în această seară. Botezul era încă dinainte ca eu să fiu aici, era dificil să pot întoarce lucrurile, dar exista și posibilitatea să-l vedeți acum la interviuri”, a încheiat antrenorul dinamoviştilor.

 

După primele 11 etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 47 de puncte. „Câinii roşii” au un avantaj de nu mai puţin de 15 puncte faţă de locul doi, ocupat de Sepsi.

 

Surs:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente