joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportNationalCFR Cluj a reușit o victorie la scor la Botoșani

CFR Cluj a reușit o victorie la scor la Botoșani

CFR Cluj a surclasat-o pe FC Botoşani cu scorul de 5-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I.

Campioana a avut multă şansă în prima repriză, când a deschis scorul în min. 10, prin autogolul lui Sebastian Chitoşcă, în urma unui carambol, iar gazdele au trimis de două ori mingea în bară, prin Ongenda (35), din lovitură liberă, şi Cătălin Golofca (45+1). Clujenii au mai marcat o dată prin Juan Emanuel Culio (28), dar au arătat mult pragmatism şi după pauză, când au mai înscris Adrian Păun (54), Ciprian Deac (69) şi Billel Omrani (73), pe fondul căderii totale a echipei botoşănene.

 

Golul de onoare al echipei antrenate de Costel Enache a fost semnat de francezul Hervin Ongenda (83), din lovitură liberă.Acesta nu este cel mai mare scor dintre cele două echipe, care a fost de 6-0, pe 16 aprilie 2016, la Cluj-Napoca.

 

 

CFR a reuşit cea mai categorică victorie a sa din acest campionat, echipa fiind neînvinsă de şapte etape (cinci victorii, două egaluri). FC Botoşani este la al doilea eşec consecutiv, ambele acasă.

 

 

„Gândurile mi s-au dus către un speech în vestiar, faţă de jucători pentru că e nevoie ca ei să perceapă cât mai repede un mesaj să îi ajute cât mai rapid şi să se pregătească pentru ce urmează. Şi multe alte gânduri, dar cred că ne pierdem timpul să vă spun ce tâmpenii îmi trec mie prin cap.

 

E o seară dureroasă, mă simt stingher aşa, o să fac un review la tot ce s-a întâmplat. Mi-au trecut nenumărate gânduri prin minte, şi la un speech în vestiar, un mesaj care să-i ajute foarte rapid şi să se pregătească pentru ce urmează. Pare aşa ca o scuză, m-am uitat şi pe statistică, fotbalul e ciudat. Şi la posesie am stat bine, am creat un context ideal pentru adversar”, a spus Costel Enache la finalul partidei.

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente