marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportNationalChiricheș are șanse mari la un transfer în această vară

Chiricheș are șanse mari la un transfer în această vară

VladChiriches_2854202Steaua merge în premieră într-un turneu de pregătire în Anglia și pentru că sunt interese mari ca încă unul sau chiar doi fotbaliști din actualul lot al Stelei să fie vânduți în Premier League.Surse Prosport susțin că Vlad Chiricheș are cele mai mari șanse să fie transferat în prima ligă engleză, iar discuțiile finale ar trebui să aibă loc în Insulă la începutul lunii viitoare.

Ceea ce e cert e că la primul meci din Anglia, cel de pe 2 iulie cu Notts County, nu mai puțin de 20 de scouteri, majoritatea din Marea Britanie, și-au anunțat prezența pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii steliști.

Chelsea vine pentru Chiricheș

Cum era de așteptat, Vlad Chiricheș e stelistul care atrage numele cele mai importante la partida cu Notts Couty, iar surse din Anglia vorbesc despre un interes tot mai crescut al lui Chelsea pentru fundașul de 23 de ani.

Fosta adversară a Stelei din Europa League își va trimite scouterii la partida roș-albaștrilor cu trupa din Liga a III-a a Angliei și tot atunci ar putea fi demarate primele negocieri. Interesul londonezilor pentru Chiricheș nu e nou. Despre o posibilă mutare a fundașului pe Stamford Bridge s-a mai vorbit și în 2012.

Până la data partidei cu Notts Couty, roș-albaștrii ar putea avea un răspuns din partea UEFA în privința eligibilității de a participa în Liga Campionilor.

sursa:prosport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente