sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportNationalChivu se retrage definitiv la anul: "Se face impresar sau președinte de...

Chivu se retrage definitiv la anul: „Se face impresar sau președinte de club”

Inter Milan's Romanian defender CristianAgentul de jucători Victor Becali a declarat, vineri, că fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, vrea să joace la gruparea milaneză și în sezonul ce vine, iar în 2014 se va retrage din activitate, urmând să fie impresar sau președinte de club.

„Cristi își dorește și speră să joace la Inter și în sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaște. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri problema. Deși aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare. În cazul în care cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert își va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult. Cristi se va face impresar sau președinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. Oricum, tot în fotbal va activa”, a spus Becali pentru Digi Sport, informează digisport.ro.

Presa italiană a scris, în ultima perioadă, că gruparea Internazionale Milano ar putea renunța la serviciile lui Cristian Chivu

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente