vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportLocalCraiova dă lovitura pe piața transferurilor

Craiova dă lovitura pe piața transferurilor

Craiova a dat lovitură pe piața transferurilor, reușind cu foarte multă discreție să perfecteze un transfer răsunător pentru Liga I.  După ce au luat un portughez de 28 de ani, Santos, cu două meciuri în naționala lusitană, acum produc o nouă surpriză prin readucerea în Liga 1 a un fotbalist extrem de valoros, fundașul central sătmărean Florin Gardoș. După ce a avut probleme cu accidentările, fotbalistul de 29 de ani este acum apt total din punct de vedere fizic, iar Mangia speră ca fostul jucător al Stelei să ajute echipa în play-off.

Cumpărat de Southampton în vara lui 2014, cu 6,8 milioane de euro, Gardoș abia apucase să se acomodeze cu fotbalul din Anglia, când a suferit o accidentare gravă la genunchi, în 2015, la un amical cu Feyenoord. După care a stat 9 luni pe tușă. La finele sezonului respectiv a mai apucat să intre în două partide pentru echipa U23 a „sfinților”. De parcă nu ar fi fost suficient, Florin s-a lovit din nou înaintea pregătirilor pe care lotul englezilor le-a făcut în vara lui 2016 și a pierdut atât cantonamentul, cât și echipa.

 

Vara trecută Gardoș a fost la un pas de CFR Cluj, dar englezii au tărăgănat tratativele prea mult și ardelenii s-au reorientat spre Boli.

Acum, Gardoș revine în Liga 1 la trei ani și jumătate de la momentul plecării în Anglia. Examenele medicale efectuate au arătat că stă excelent din punct de vedere fizic, așa că oltenii nu au ezitat nicio clipă la perfectarea transferului.
Mutarea se face sub formă de împrumut până la vară, cu drept de cumpărare.

Să sperăm că odată cu revenirea în campionatul românesc, Gardoș va reveni în lotul naționalei României.

 

  • două milioane de euro e cota actuală a lui Gardoș
  • 14 meciuri pentru România a jucat Gardoș
  • 150.000 de euro a dat Steaua pe Gardoș celor de la Concordia în 2010
  • 121 de meciuri are Gardoș jucate pentru Steaua
  • 18 partide are Gardoș la prima echipă a lui Southampton
  • 17 jocuri are Gardoș la Southampton U23

 

sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente