sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalCristiano Ronaldo a încris în weekend și Juventus a câștigat din nou

Cristiano Ronaldo a încris în weekend și Juventus a câștigat din nou

Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie sâmbătă seara în victoria lui Juventus, 2-0, de pe terenul celor de la Udinese și arătă un profesinalism desăvârșit, acesta având o prestație bună în profida acuzației de viol de care este acuzat și  a procesului care s-a pornit împotriva sa.

Oficialii lui Juventus au reacţionat pentru prima dată, la câteva zile după izbucnirea scandalului, după acuzele de viol lansate de Kathryn Mayorga (34 de ani) la adresa lui Cristiano Ronaldo (33 de ani), ajuns în vară în Italia, de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro.

După ce Ronaldo a negat vehement aceste acuzaţii, tot prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, a venit rândul conducătorilor de la Juventus. Şefii „Bătrânei Doamne” au scris un mesaj de susţinere pentru starul lor, pe reţelele sociale.

„Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat în ultimele luni seriozitatea şi profesionalismul, apreciat de toată lumea la Juventus. Evenimentele de care este acuzat s-au întâmplat acum aproape 10 ani, dar ele nu schimbă părerea împărtăşită de toată lumea care a intrat în contact cu acest mare campion!”, se arată într-un comunicat emis de Juventus, pe Twitter, joi, 4 octombrie.

 

Ronaldo nu a fost convocat la naţionala Portugaliei pentru meciurile cu Polonia şi Scoaţia, iar, potrivit Associated Press, lusitanul ar fi suspendat de către oficialii federaţiei pe toată durata investigaţiilor în ceea ce priveşte acuzaţiile de viol, lansate în presa din Germania. Potrivit publicaţiei portugheze, Record, starul de 33 de ani ar fi acceptat, de comun acord cu selecţionerul şi cu preşedintele Federaţiei, să nu vină la naţională.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente