joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalCristiano Ronaldo, eliminat la meciul 600 din întreaga carieră

Cristiano Ronaldo, eliminat la meciul 600 din întreaga carieră

ronaldoReal Madrid a câștigat cu greu pe terenul echipei românului Florin Andone, iar Cristiano Ronaldo și-a stricat aniversarea celui de-al 600-lea meci jucat în carieră.
Portughezul, care în urmă cu 11 zile câștiga pentru a trei oară Balonul de Aur, a văzut direct cartonașul roșu în minutul 82 al meciului de pe Estadio Nuevo Arcangel.
L-a lovit cu piciorul pe Edimar, care a căzut imediat pe gazon, apoi a fost încolțit de portarul Carlos și de fundașul Crespo. L-a lovit și pe acesta din urmă, cu dosul palmei, însă fără intensitate. Arbitrul Alejandro Hernandez l-a eliminat direct.

În timp ce ieșea de pe teren, Cristiano Ronaldo a făcut și un gest arogant la adresa spectatorilor care îi însoțeau drumul către vestiare cu fluierături, huiduieli și admonestări. Într-un mod ostentativ, portughezul a început să curețe simbolic emblema de pe tricou, care atestă titulatura de campioană mondială a cluburilor.
A fost cel de-al 5-lea cartonaș roșu primit de Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Are 9 în total, fiindcă a mai fost eliminat de 4 ori și pe când juca pentru Manchester United.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente