CS Primavera 2013-2014, printre cele mai bune echipe la turneul international de fotbal de la Debrecen!

Publicat la data de16 decembrie 2019 » 259 Views» De: JSM - redactia » Local, Sport

La sfarsitul saptamanii trecute, 14-15 decembrie 2019, cei mai mici de la C. S. Primavera Satu Mare, grupa de 2013-2014 antrenati de prof. antrenor Emil Teodor Puscas, au participat la un puternic turneul international, organizat in Debrecen (Ungaria), unde au intalnit echipe din Ucraina, Serbia, Ungaria si Romania.

Cei mici au avut prestatii admirabile, terminand competitia printre cele mai bune 4 echipe din 12 participante la categoria lor de varsta, ajungand chiar in penultimul act a competitiei (Finala mica), datorita determinarii si modul cum au jucat, a fost singura echipa care a reusit sa invinga printre altele Olasz Focisuli (1-0) , vestita academie si scoala de fotbal din tara vecina, care ulterior a si castigat competitia la aceasta categorie de varsta.

Conducerea clubului Primavera a salutat performanta remarcabila a echipei conduse de prof. antrenor Emil Puscas, prin urmatorul mesaj:

“PRIMAVERA U7 (2013)  prestatie excelenta la “Winter Cup Debrecen 2019”!
Grupa 2013 a clubului nostru a impresionat la Debrecen (Ungaria), un turneu international cu echipe din Ungaria, Serbia, Ucraina si Romania, si a obtinut un merituos loc 4 (…)
FELICITARI baietilor nostri antrenati de dl. Puscas si multumim parintilor pentru sustinerea pe care au aratat-o pe parcursul celor 2 zile ale turneului“

Din lot au făcut parte : Dragomir. A, Oros. Ș, Polyak. M, Ruge. Ș, Vanca. I, Kis T. Antrenor : Emil-Teodor Pușcaș.

Mult succes in continuare fotbalistilor mici si antrenorului in activitatea lor, in speranta ca vor reprezenta orasul si tara noastra cu mandrie si success in continuare!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.