marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportLocalDacian Nastai în staff-ul noului antrenor de la FCSB

Dacian Nastai în staff-ul noului antrenor de la FCSB

În cadrul primei conferinţe de presă cu sigla FCSB pe piept, Mihai Teja, noul antrenor al roş-albaştrilor a confirmat componenţa noului staff tehnic al echipei patronate de Gigi Becali.

 

Noul antrenor de la FCSB l-a păstrat în rolul de antrenor cu portarii pe Marius Popa, fostul portar de la FC Naţional şi Poli Timişoara, care a lucrat în ultima vreme şi cu Nicolae Dică.

 

Teja l-a ales ca preparator fizic tot pe Marian Lupu. Acesta a revenit la FCSB după 10 ani şi a făcut parte din stafful lui Dică, înlocuindu-l în această funcţie pe italianul Matteo Spatafora.

 

Lupu a lucrat la Steaua între 2002 şi 2006. Teja a confirmat în conferinţa de presă ceea ce a explicat în exclusivitate la Telekom Sport legat de Ricardo Proietti, fostul său colbaorator de la Mediaş:”Ricardo este la naţionala Israelului. E foarte greu să-l iau. Nu mi se pare normal ca la un club de talia Stelei în fiecare pauză competiţională el să plece la lot. E nevoie de preparator permanent lângă echipă. Are un salariu foarte mare şi nu-l putem lua definitiv, să-l facem să renunţe la naţionala Israelului”.

 

 

Staff-ul lui Mihai Teja va fi completat de analistul video Dacian Nastai şi de antrenorul secund Bogdan Andone, cel care a fost antrenorul Olimpiei Satu Mare pentru o perioada de timp.

 

sursa:gsp.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente