joi, martie 28, 2024
AcasăSportInternationalDupă mai mulți ani în umbra, Milan s-a întors

După mai mulți ani în umbra, Milan s-a întors

AC Milan este un club mare, care vreme de câteva sezoane a stat în umbra și a prea existat nici în Europa și nici în campionatul italian, dar odată cu venirea noilor patroni chinezi, Milan a avut o vară extreme de plină în materie de transferuri, Andre Silva (FC Porto), Andrea Conti și Franck Kessie (Atalanta), Hakan Calhanoglou (Bayer Leverkusen), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Mateo Musacchio (Villarreal) Fabio Borini (Sunderland), la care se mai adaugă Leonardo Bonucci (Juventus) și Lucas Biglia (Lazio)

 

Joi seară, presa italiană a anunțat că AC Milan și Juventus Torino au ajuns la o înțelegere pentru transferul lui Leonaordo Bonucci pe San Siro, stoperul naționalei Italiei fiind cumpărat cu 40 de milioane de euro. Despre venirea lui Bonucci se discuta de foarte multă vreme, fundașul central dorind neapărat să plece de la Torino, după mai multe certuri cu antrenorul Max Allegri, iar Milanul l-a convins cu un salariu de 6,5 milioane de euro.

A doua lovitură a zilei a fost reprezentată de transferul lui Lucas Biglia. La fel, după multe săptămâni de negocieri, căpitanul lui Lazio a fost convins să se alăture noului proiect de la Milano, șefii de pe San Siro achitând 17 milioane de euro în schimbul mijlocașului central.

 

 

Milan pregătește lovitura de grație

 

Milan este interesată în aducerea noului atacant minune al Italiei, Andrea Belotti, care evoluează pentru AC Torino și a marcat 26 de goluri în ultimul sezon. . Concret, Milan a făcut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru vârful de 23 de ani și, în funcție de răspunsul lui Torino, ar fi gata să-i implice în afacere pe M’Baye Niang și Gabriel Paletta, jucători pe care Sinisa Mihajlovic, antrenorul lui „Toro”, îi apreciază.

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente