vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportLocalEne a jucat primul meci ca titular la Juventus București

Ene a jucat primul meci ca titular la Juventus București

Fundașul sătmărean Cornel Ene a jucat sâmbătă primul meci din postura de titular pentru formația bucureșteană care se luptă cu salvarea de la retrogradare. Ene a semnat în iarnă cu cu Juventus, când a fost abordat chiar de antrenorul acestora, Marius Baciu.

Din iarnă și până acum Ene a jucat în total doar 3 meciuri, cel de sâmbătă fiind titular și integralist, iar în precedentele două a intrat în finalul meciului, în primul meci oficial din 2018, de la Botoșani încheiat 0-0 și etapa trecută când formația antrenată de Marius Baciu a reușit să câștige împotriva celor de la Voluntari, 0-1.

În partida de sâmbătă, câștigată de oaspeți cu scorul de 3 la 0, Ene a avut o prestație care îl poate ajută să mai prindă un loc de titular, el a reușit în minutul 7 să degajeze de pe linia porții șutul deviat a lui Oaidă care a nimerit transversala și apoi s-a lovit de spatele portarului Drăghia.

 

FC Botoşani a făcut scor pe terenul ultimei clasate, Juventus, cu golurile marcate de trei foşti jucători de la FCSB, Rapid şi Dinamo. Duelul a fost tranșat încă din prima repriză. Cătălin Golofca a deschis scorul în minutul 5 și a adus liniștea în tabăra moldovenilor.

Oaspeţii s-au simțit din ce în ce mai bine și au fost, la doar două minute. la un pas de 2-0, după o bâlbă a portarului Drăghia. Mihai Roman a majorat avantajul în minutul 20, după care FC Botoşani a mărit avantajul la 3-0, grație reușitei lui Mircea Axente. De la acest scor, botoșănenii au redus turația motoarelor, dar nici așa bucureștenii n-au avut reacție

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente