marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportNationalEvoluția stranierilor în acest weekend

Evoluția stranierilor în acest weekend

Bogdan Stancu a mai înscris un gol pentru Genclerbirligi

 Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a înscris un gol în meciul câștigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Elazığspor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.Stancu, integralist la gazde, a marcat în minutul 29.Pentru Genclerbirligi au mai marcat Durmaz ’16 și Birinci ’67 (autogol), iar pentru Elazığspor a înscris Ozkan ’58.

Stancu care are înscris 13 goluri în acest sezon i-a egalat în ierarhia golgheterilor din Turcia pe Burak Yilmaz și Aatif Chahechouhe. Sub el rămân în continuare nume mari, precum Didier Drogba (Galatasaray, 10 goluri), Wesley Sneijder (Galatasaray, 9 goluri) sau Dirk Kuyt (Fenerbahce, 9 goluri).

Genclerbirligi se află pe locul 13 în clasamentul campionatului Turciei, cu 34 de puncte.

 

Cristian Săpunaru a fost eliminat la meciul Granada – Elche

Fotbalistul echipei Elche, Cristian Săpunaru, a fost eliminat, sâmbătă, la meciul pierdut, în deplasare, cu scorul de 0-1, în fața formației Granada, în etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei, informează presa spaniolă. Săpunaru, care a fost titular la oaspeți, a primit un prim cartonaș galben în minutul 12, iar în minutul 70 l-a primit pe al doilea și a fost eliminat.

Golul a fost marcat de Brahimi, în minutul 62.

Imediat după eliminarea lui Săpunaru, Granada a ratat un penalti, prin Fran Rico.

Bănel Nicoliță, pasă de gol la prima victorie a lui Nantes după 9 etape în Ligue 1

Mijlocașul Bănel Nicoliță a redevenit o certitudine în primul 11 al lui Nantes și a demonstrat asta și la ultimul meci. Sâmbătă, românul a pasat la primul gol al „canarilor” în victoria cu 2-1 contra lui Montpellier, în etapa a 30-a din Ligue 1.

Bănel Nicoliță (29 de ani) i-a centrat lui Gakpe la golul care a deschis scorul sâmbătă seara, în minutul 3 al partidei de pe Stade de la Beaujoire. A jucat tot meciul și a încasat un cartonaș galben, în minutul 86. A ratat o ocazie importantă în minutul 67, când nu a reușit să ajungă la o minge centrată în mijlocul careului de Cissokho. Ar fi avut poarta goală în față și șanse mici să rateze. Internaționalul român a mai avut două șuturi periculoase, în minutele19 și 61.

613 minute în 10 meciuri a jucat Bănel Nicoliță pentru Nantes, care în acest moment ocupă locul al 13-lea în Ligue 1, cu 36 de puncte (golaveraj 27-33).

Raul Rusescu a înscris un gol pentru Sporting Braga, în campionatul Portugaliei

Fotbalistul echipei Spșorting Braga, Raul Rusescu, a înscris un gol din penalti în meciul terminat la egalitate, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu formația Rio Ave, în etapa a XXIV-a a campionatului Portugaliei, informează cotidianul Record.

Rusescu, integralist la oaspeți, a transformat un penalti în minutul 66.Pentru Rio Ave a marcat Marcelo, în minutul 55.

Partidele Vitoria Guimaraes – Gil Vicente și Maritimo – Sporting Lisabona sunt programate sâmbătă, meciurile Olhanense – Nacional, Pacos Ferreira – Arouca, Benfica Lisabona – Academica și FC Porto – Belenenses se vor disputa duminică, iar întâlnirea Vitoria Setubal – Estoril va avea loc luni.

Maxim a intrat în minutul 63 și a înscris golul victorios

VfB Stuttgart dă semne de viață, după ce a învins-o pe Hamburg cu 1-0 și a obținut victoria cu numărul 6 din acest sezon al campionatului Germaniei.

Alex Maxim a fost decisiv, reușind unicul gol al partidei în minutul 69, însă victoria și reușita personală nu-i dau liniște internaționalului român, preocupat de situația foarte grea a echipei sale.

„A fost un joc dificil pentru noi, pentru că eram într-o situație foarte grea. De data asta, am avut norocul de poarta noastră și nu pot să fiu decât încântat. Cele trei puncte sunt extrem de importante și trebuie să avem răbdare în continuare”, a afirmat Maxim, care a înscris la doar șase minute după ce a fost introdus pe teren.

 

Marica a avut cea mai mare ocazie a lui Getafe, la Bilbao

Getafe a pierdut sâmbă seara în etapa a 29-a din Primera Division, 0-1, pe terenul celei de-a patra clasată, Athletic Bilbao , la al doilea meci al lui Cosmin Contra pe banca formației de la periferia Madridului.

Antrenorul român l-a folosit pe Ciprian Marica titular și românul a avut cea mai bună șansă de gol a echipei sale, în minutul 88, când a pivotat în marginea careului advers, apoi a șutat, dar Iraizoz a fost atent și a reținut balonul.

După joc, Contra avea să declare: „Știam că Athletic evoluează cu multă intensitate și face un pressing foarte agresiv. În prima repriză, defensiv am stat bine, dar n-am prea avut ocazii de gol. Am suferit pentru că n-am avut balonul.”

În a doua repriză tehnicianul român crede că echipa sa a avut mai multe șanse, dar n-a fost de ajuns: „Trebuie să ne îmbunătățim evoluția ofensivă și să jucăm mai mult timp cu intensitatea pe care am avut-o la Bilbao în a doua repriză.”

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente