vineri, martie 29, 2024
AcasăSportNationalFC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

FC Universitatea Craiova a înregistrat transferurile a 20 de jucători

ucraiovaFinanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat, luni, într-o conferință de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceștia aflându-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.

Cei 20 de jucători anunțați de site-ul oficial al clubului oltean sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioșanu, Sorin Bușu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuț Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru și Vlad Georgescu.

Noul antrenor al echipei este italianul Nicolo Napoli.

„Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători și mai suntem în negocierii și cu alții 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală. Încă de acum două luni m-am înțeles cu Nicolo Napoli, dar și cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu federația. Astăzi este prima zi de înscriere. Singura condiție pe care nu o îndeplinesc este stadionul. Primăria Craiova nu m-a ajutat cu nimic. Datoria către Fisc va fi plătită eșalonat”, a spus Mititelu.

mediafax.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente