joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportNationalFCSB a reușit un  transfer chiar înainte de El Clasico cu Dinamo

FCSB a reușit un  transfer chiar înainte de El Clasico cu Dinamo

Echipa patronată de Gigi Becali a reușit un transfer surpriză chiar înaintea marelui derby cu Dinamo, FCSB a ajuns la o înțeleger cu atacantul naționalei României U21, Adrian Petre, care a semnat pe un an și jumătate și a declarat că nu se teme de criticile venite din partea patronului.FCSB a plătit 500.000 Euro pentru Petre, chiar dacă prima dată se vehicula în presă ca ar fi vorba de un milion. Din această sumă, 20% va primi și fosta echipa a lui Petre din Arad.

„Gata! Am semnat cu Petre pe un an şi jumătate. Mă bucur mult că am reuşit să îl luăm”, a spus Gigi Becali.

În acest moment, Petre este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.Adrian Petre s-a remarcat  la naționala Under 21 a României, pentru care a adunat 5 goluri în 12 meciuri.Format de UTA, Adrian Petre a semnat în iulie 2017 cu Esbjerg. Danezii au plătit 500.000 de euro pentru transferul său. Petre mai avea contract cu Esbjerg până în 2021.Adrian Petre a adunat 82 de meciuri oficiale în tricoul lui Esbjerg, pentru care a marcat 29 de goluri.În această iarnă, FCSB a renunțat la atacanții Ioan Hora și Łukasz Gikiewicz, așa că avea nevoie de cineva în locul lor.

Internaționalul de tineret a oferit primele declarații și a explicat cum s-au desfășurat negocierile. El va fi prezent și la derby-ul cu Dinamo.

”Am hotărât cu familia mea și cu agentul meu că este cea mai bună decizie pentru cariera mea. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost discuții la începutul perioadei de mercato, apoi s-au oprit. Totul s-a rezolvat ieri, totul a fost scurt. A contat și perioada mai proastă de la echipa din Danemarca.Am așteptări foarte mari, e cea mai mare echipă din România. Sper să câștigăm titlul, e primul meu obiectiv. Era momentul oportun să vin aici. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă transfere.

Nu am vorbit cu Dennis. I-am lăsat să se pregătească pentru derby. Au un meci foarte important. Nu cred că se vor încurca băieții în meciul cu Dinamo. Voi fi prezent la meci. După ce voi semna, voi fi în tribună”, a spus Petre la venirea în România.

 

”Sunt pregătit pentru critici. Am ajuns la maturitate și sunt pregătit pentru astfel de lucruri. Sper să joc fotbal și să o fac cel mai bine.Am ținut cu Steaua, dar și cu alte echipe care au jucat în cupele europene. De acum, voi fi stelist”, a anunțat Adrian Petre la sosirea în țară.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente