miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportNationalFCSB foarte aproape să se despartă de Nicolae Dică

FCSB foarte aproape să se despartă de Nicolae Dică

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 pe Arena Naţională şi toată lumea, de la fani la Gigi Becali, îi cere demisia lui Nicolae Dică. FCSB e acum la 6 puncte de lider, dupa un derby cu trei eliminaţi.

Fanii reveniţi pe Arena Naţională au făcut atmosferă la început, dar au amuţit la execuţia spectaculoasă a lui Deac.

FCSB a avut prima ocazie abia la zece minute după pauză, prin Gnohere. Tot francezul s-a lovit cu Mureşan şi situaţia a fost cât pe ce să degenereze.

 

Gnohere a mai irosit o şansă, înainte ca roş-albaştrii să rămână în zece. Roman l-a faultat pe Ioniţă când Dică tocmai se pregătea să-l introducă pe Rusescu. Djokovic a zguduit transversala din lovitură liberă, după care „Bizonul” a trecut pentru a treia oară pe lângă gol.

 

Bălgrădean s-a remarcat şi el la capul lui Omrani, iar Arlauskis a jucat rol de fundaş în faţa lui Gnohere. Portarul lituanian i-a refuzat golul şi lui Tănase, înainte ca oaspetii să rămână şi ei în zece – Mureşan a luat al doilea galben.

 

În prelungiri, Nedelcu l-a faultat în careu pe Păun, iar Ioniţă a risipit emoţiile de la 11 metri. Bălaşa a văzut la randul lui al doilea galben pentru proteste, iar CFR s-a impus cu 2-0 şi iernează la 6 puncte peste FCSB.

 

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicolae Dică la finalul meciului cu CFR, de pe Arena Națională, care a dus-o pe FCSB la 6 puncte în spatele liderului. Finanțatorul a anunțat că tehnicianul ar trebui să-și dea demisia, una pe care i-au cerut-o și fanii.

 

”Ce să fac? Să fiu batjocură nu-mi place. Diferență nu a fost. E diferență? Noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. După aia Nedelcu doarme. Au făcut faza aia. După aia ce să văd? Suntem conduși și intră fundașii în teren? Stan? Iese Moruțan, care a intrat bine? Iese Man, Moruțan?

Adică cred că i-a luat cineva mințile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Păi trebuie să își dea demisia, normal, dacă vrea. A întrecut orice măsură… să-l scoți pe Man, Moruțan și să-l bagi pe Stan?… Deja înseamnă că nu știu… Păi înseamnă că am înnebunit eu (n.r.: să-l scot pe Moruțan și să-l bag pe Stan), eu nebun nu sunt….

Eu nu sunt nebun, tată. Acum, nu știu, probabil, ce o fi zis: hai să îmi dau demisia, să fac o nebunie din asta, își bate joc de mine, altceva nu cred. Păi dacă a făcut schimbare aia, înseamnă că a vrut să-și bată joc de mine”, a spus Becali la finalul meciului.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente