marți, aprilie 16, 2024
AcasăSportNationalFCSB furată pe față din nou în ultima partidă din grupă

FCSB furată pe față din nou în ultima partidă din grupă

Joi seară cu începere de la ora 22 FCSB a disputat ultima partidă din cadrul grupelor Europa League, grupă pe care a condus-o până în ultima etapă când a pierdut cu scorul de 2 la 1 pe teren propriu împotriva celor de la Lugano, iar Viktoria Plzen a învis în deplasare pe Hapoel Beer Sheva și i-a suflat Stelei primul loc din grupă.

 

Este cea de-a 3-a partidă din Europa în care echipa patronată de Gigi Becali este furată pe față. Lucru inadmisibil într-o comeptiție de asemenea anvergură.

 

Partidă a început foarte prost pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, aceștia au încasat gol destul de repede, în minutul 3 Elvețienii suprind și deschid scorul pe Arena Națională prin Daprela. Fundașul stânga a marcat cu o execuție de senzație din afara careului: șut din voleu fără preluare, la care Vlad nu a putut interveni.

 

A fost și singurul șut pe poartă până în momentul 20, atunci când formația bucureșteană și-a creat o ocazie periculoasă, fază la care arbitrul meciului i-a refuzat un penalty clar. Portarul oaspeților a respins de sub bară mingea trimisă din prima de Golofca. La aceeași fază, vicecampioana României ar fi trebuit să primească PENALTY, pentru o intrare PERICULOASĂ a lui Golemic asupra lui Tănase.

 

Cinci minute mai târziu FCSB-ul are o nouă ocazie, Junior Morais pătrunde în careu, unde este FAULTAT CLAR de Kovacic, care are o intrare ÎNTÂRZIATĂ asurpa jucătorului fcsb-ului.

 

În minutul 32 lucrurile se complică pentru echipa lui Nicolae Dică. Elvețienii s-au desprins, datorită reușitei lui Vecsei, care a scăpat ușor de Larie și l-a învins pe Vlad cu un șut imparabil din mijlocul careului.

 

Două minute mai târziu Bottani putea face 3-0, cu un șut de la marginea careului, dar Vlad s-a opus ca scorul să ia proporții, cu o paradă excelentă.

 

În minutul 42 De Amorim a fost schimbat de Gnohere după o prestație extreme de slabă din partea brazilianului.

 

La pauză s-a intrat cu scorul de 2 la 0 pentru oaspeți, iar portarul Da Costa a început încă din prima repriză cu celebrul tras de timp, iar arbitrul întâlnirii preferând să treacă cu vederea acest lucru.

 

Dennis Man i-a luat locul lui Golofca.

 

În minutul 60 roș-albaștrii revin în joc, datorită golgheterului lor. Gnohere a marcat cu un șut deviat din afara careului și a redus din diferență.

 

În minutul 72 un corner în careul elvețienilor, Mihai Bălașa într-un duel direct cu un fundaș al oaspețitlor, căpitanul bucureștenilor este avertizat cu galben, iar elevțianul nu, încă o hoție pe față comisă de arbitrul jocului.

FCSB (4-2-3-1): 99. Andrei Daniel Vlad – 44. Gabriel Enache, 3. Ionuț Larie, 4. Mihai Bălașa, 12. Junior Morais – 23. Ovidiu Popescu, 6. Dragoș Nedelcu – 22. Cătălin Golofca, 10. Florin Tănase (c), 29. William de Amorim – 17. Florinel Coman
Antrenor: Nicolae Dică
Rezerve: 1. Florin Niță, 5. Mihai Pintilii, 8. Lucian Filip, 9. Harlem Gnohere, 15. Marko Momcilovic, 98. Dennis Man.

Clasamentul final al grupei

1 Plzen 12p
2 Steaua 10p
3 Lugano 9p
4 Beer Sheva 4p

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente