joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportLocalFeier aduce prima victorie a Olimpiei

Feier aduce prima victorie a Olimpiei

Sâmbătă dimineața începând cu ora 11 Olimpia a disputat pe teren prorpiu a treia partida din Ligia a II -a, împotriva celor de la ASA Târgu Mureș. După primele două etape, Olimpia avea două puncte, iar înaintea partidei de sâmbătă un egal nu era un rezultat rău, având în vedere faptul că oaspeții își doresc să promoveze în Liga 1 și au un buget mult mai mare față de cel al Olimpiei.

Fără Gavrilescu în lot, acesta a fost exclus temporar din lot  pe motive de indisciplină și încălcarea regulamentului de regulă interioară, dar cu mulți suporteri în tribune, Olimpia a început bine meciul iar în minutul șase și-a creat prima ocazie de poartă periculoasă. Zsiga pătrunde pe partea stângă, centrează iar Bujor reia cu capul, însă portarul mureșenilor reușește sa respingă. Acelaș Bujor a mai avut o ocazie în minutul 13. Zsiga mai pune odata în pericol poarta apărată de Viciu, dar prima repriză se termină la egalitate.

Primele minute din a doua parte a meciului au fost mai liniștite, așa se face că prima acțiune periculoasă a reprizei a fost abia în minutul 65, atunci DSC_1490când Zsiga execută periculos o lovitură liberă de peste 25 de metri. Au urmat apoi minute în care oaspeții au reușit să își creeze și ei ocazii la poarta lui Șuta. Cu mai puțin de 10 minute înainte de final, o lovitură liberă de la mai puțin de 20 de metri, executată foarte bine de Zsiga, dar mingea trece cu puțin pe lângă. A urmat apoi o centrare periculoasă a târg-mureșenilor scoasă de sub bară de Șuta. În minutul 87 Zsiga scapă pe contraatac, îl găsește pe Feier în mijlocul careului, acesta îl fentează pe fundașul advers din preluare, portarul advers sare în colțul din dreaptă, iar Feier reușește să înscrie primul său gol din acest sezon. Un gol de trei puncte al atacantului sătmărean.

„Vreau sa remarc grupul, pentru că fără grup, fără atitudine nu se poate, orice tactica , orice antrenamente are nevoie de atitudine . Am avut câteva posibilități, dar am înțepat când a trebuit. Fiecare punct contează, acum vedeți că Olimpia la sfârșit de meci reușește să marcheze și să strângă puncte. Dar apreciez fiecare punct. Urmează două deplasări grele, dar o să ne pregătim ca și până acum, pentru fiecare meci ne pregătim foarte serios.Noi nu visăm la promovare, trebuie să fim realiști, e bine că suntem aici, e bine că echipa e în grafic și că adunăm puncte „, a declarat antrenorul Tibi Csik.

„Am promis 12 goluri, este primul dintre cele doisprezece. Mă bucur că am reușit să întru așa bine în teren, mă bucur pentru victorie, am demonstrat că avem forță și sperăm să o ținem tot așa. Cred că o să avem un cuvânt greu de spus în acest campionat.În primul rând aș vrea să dedic acest gol suporterilor care meci de meci  vin câte 5-6000 și îți dau aceea putere. Ați văzut și voi la 1-0 cum scandau, ceva mai frumos nu se poate. Și nu în ultimul rând dedic golul familiei mele”,Daniel Feier, marcatorul singurul gol.

OLIMPIA SATU MARE : Șuta(cpt)- Muntean, Bălău, Ene, Iuhaș- Molnar (55 Feier), Villand, Svarczkopf, Zsiga- Bujor (86 Micaș), Lemac (84 Kinczel)  Antrenor: Tibi Csik.

ASA Târgu Mureș:Viciu- Homei (85 Miclea), Heil, Patriche, Szilagyi- Cioinac, Al. Dan , Bumba(33 Roman), Buhaescu, Anițoiu, Salem(57 Crețu). Antrenor:Edi Iordănescu.

PENTRU MAI MULTE POZE – APASA AICI –

DSC_1587

DSC_1613

DSC_1699

DSC_1500

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente