vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportInternationalFlorin Andone are Turcia la picioare

Florin Andone are Turcia la picioare

Florin Andone a profitat din plin de absența colegului său din atacaul celor de la Galatasaray, Radamel Falcao și a reuști să înscrie primele goluri pentru gruparea turcă. Acesta a reușit o dublă, care a aajutat echipa sa să câștige cu scorul de 3 la 2 pe teren propriu împotriva celor de la Sivasspor.

Andone a rămas cu picioarele pe pământ și a avut o primă reacție după dubla de vis. ”Aveam nevoie de aceste trei puncte. Ne-am dorit mult această victorie. Ne-am întors de la echipele naționale cu un succes.

Sunt fericit să înscriu goluri. Sper că acestea au fost doar primele două goluri pentru Galatasaray și că acestea vor deveni repede istorie. Partida de astăzi mi-a dat multă încredere. Trebuie să muncesc pentru a ajunge la cel mai bun nivel al meu”, a spus Andone.

Turcii au descoperit și faptul că atacantul de 26 de ani a reușit o peformanță pe care Gică Hagi și-o trecuse în cont cu 18 ani în urmă. În 2001, ”Regele” izbutea o dublă cu Trabzonspor. De atunci, niciun român nu și-a mai trecut așa ceva în palmares.

Andone a fost integralist, în lipsa accidentatului Falcao, și cifrele lui au fost apreciate. Românul și-a trecut în cont nouă șuturi, dintre care trei au prins spațiul porții, două fiind transformate în gol.

Dacă prima reușită a venit în urma unei curse senzaționale, al doilea gol al lui Andone a fost de la punctul cu var, după un penalty pe care tot el în obținuse.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente