marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportNationalFostul FCSB-ist, Jakolis, campion în Cipru

Fostul FCSB-ist, Jakolis, campion în Cipru

Gigi Becali a renunțat la el, iar acest lucru i-a prins bine. Antonio Jakolis a cucerit titlul în Cipru. Mijlocașul a ajuns în urmă cu trei luni la APOEL Nicosia, iar mutare i-a prins cum nu se putea mai bine. Fostul jucător de la FCSB s-a impus rapid la noua sa echipă și a pus umărul la cucerirea campionatului.

 

Cu Jakolis în teren pe toată durata jocului, APOEL s-a impus aseară cu, scorul de 3-0, în fața celor de la Apollon și a cucerit matematic titlul în Cipru. În vârstă de 27 de ani, croatul a fost om de bază la noua sa echipă. El a evoluat în 11 partide, reușind să marcheze două goluri.

 

Becali a renunțat destul de ușor la Jakolis. Ciprioții au plătit pentru fostul mijlocaș de la FCSB doar 75.000 de euro. Finanțatorul roș-albaștrilor a plătit pentru el 350.000 de euro, în vara lui 2016, când l-a transferat de la CFR Cluj.

 

 

Antonio Jakolis s-a despărțit de FCSB în iarnă, cu o zi înaintea primului meci oficial al roș-albaștrilor din 2019, cu Dunărea Călărași. Mijlocașul croat nu a reușit să se impună la FCSB, fiind împrumutat la Apollon la după doar un sezon petrecut la vicecampioana din România.

 

Acesta a revenit în 2018 la FCSB, dar nu a evoluat prea mult sub comanda lui Nicolae Dică, astfel că a decis să plece din nou în Cipru, de această dată la APOEL, echipă cu care a luat și campionatul.

 

”Nu aş spune că nu am avut succes, am jucat nişte meciuri, chiar şi în Europa, a fost o experienţă bună pentru mine. Aş fi vrut să joc mai mult, să demonstrez mai mult, dar la fiecare meci jucat am dat sută la sută”, a spus Jakolis la plecarea spre Cipru.

 

37 de meciuri are Jakolis pentru FCSB

 

1 milion de euro este cota de piață a lui Jakolis, conform transfermarkt.com.

 

sursa:digispor.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente