joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportNationalIanis Hagi pe paginile ziarului Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi pe paginile ziarului Gazzetta dello Sport

Fiul legendei Gică Hagi, Ianis Hagi, a marcat în acest weekend o dublă pentru Fiorentina în amicalul disputat de echipa sa împotriva celor de la Trentino, la Moena. Pe lângă cele două goluri, acesta a impresionat și a avut parte de un material în celebra publicație italiană, Gazzetta dello Sport.

 

Românul a ”fermecat” în tricoul celor de la Primavera, dar nu a găsit un spațiu pentru a pătrunde și în echipa mare. Stefano Pioli, cel care i-a luat locul lui Sousa pe banca grupării din Serie A TIM, a dovedit că nu are prejudecăți și că nu pune la îndoială talentul lui Ianis, așa că i-a oferit puștiului șansa de a evolua. Deocamdată în amicale, acolo unde românul impresionează.

 

Evoluția lui Ianis nu a trecut neobservată, iar presa din Italia a alocat spații largi disputei de aseară.

 

 

„Steaua lui Hagi jr strălucește”, titrează Gazzetta dello Sport, pentru ca apoi să descrie evoluția românului. „Dubla lui Ianis Hagi nu e singura veste bună pentru Pioli, antrenor care are încredere în tânărul român. Acesta a creat o serie de alte faze pentru colegii săi, în fața a 1500 de oameni care au venit să asiste la amical”, mai notează celebra publicație.

Ianis Hagi a fost cumpărat vara trecută de Fiorentina, de la Viitorul, pentru 1,8 milioane de euro, și a jucat numai 48 de minute, în două partide, pentru prima echipă a grupării viola.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente