vineri, martie 29, 2024
AcasăSportInternationalJuventuns egalată dramatic pe final

Juventuns egalată dramatic pe final

 

Show total in Juventus – Parma, meci încheiat nedecis 3-3. Khedira a prefațat deschiderea scorului după ce a trimis în bară. Norocul a fost de partea lui Cristiano Ronaldo care a șutat din alunecare și l-a păcălit pe Sepe. A fost al cincilea gol al portughezului în ultimele 5 etape din Serie A.

Chiar înainte de pauză, centralul partidei a văzut penalty la duelul dintre Caceres și Iacoponi, însă a fost contrazis de tehnologia video.

 

Repriza a doua a fost una fenomenală. După o nouă bara a lui Khedira, a venit golul de 2-0 reușit de Rugani. Imediat Barilla a relansat partida din centrarea lui Kucka. La poarta cealaltă, Cristiano Ronaldo și-a trecut în cont dubla, dar emoțiile nu s-au terminat pentru trupa lui Allegri.

 

Gervinho a reușit execuția serii, o reluare cu călcâiul prin care l-a învins pe Perin. Oaspeții au dat lovitura prin același Gervinho în prelungiri și au plecat cu un punct nesperat din fieful lui Juventus.

 

 

Fără Bonucci şi Chiellini, campioana are mari probleme în defensivă. A demonstrat-o şi aseară, când Parma a reuşit să revină de la 3-1 pentru bianconeri. Totuşi, în atac lucrurile stau bine, iar Ronaldo pare să aibă motoarele turate la maximum.

 

Ronaldo, noi recorduri pentru Juve

 

Dincolo de erorile defensive ale lui Juve, meciul va rămâne în memoria fanilor graţie prestaţiei lusitanului. Cu două goluri şi un assist, fostul vârf de la Real setează noi repere în fotbalul italian. Niciun alt jucător în istoria lui Juventus nu a avut un start de sezon atât de bun (19 goluri şi 8 assisturi, în toate competiţiile).

 

În primul său sezon la Juventus, CR7 a reuşit patru duble. Este golgheterul la zi în Serie A, cu 17 reuşite şi şi-a ajutat colegii cu 6 assisturi, în campionat. Nicun alt jucător al „Bătrânei Doamne” nu a dat mai multe pase decisive în acest sezon.

 

„Acesta e fotbalul…Să privim înainte şi să găsim iar calea spre succes! Forza Juve! #finoallafine”, a fost mesajul portughezului pe twitter, după remiza contra Parmei.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente