vineri, martie 29, 2024
AcasăSportNationalLiderul galeriei echipei Steaua: Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi

Liderul galeriei echipei Steaua: Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustață, a declarat, luni, după ce instanța supremă l-a condamnat pe finanțatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare, că fanii din Peluza Nord sunt alături de acesta și a precizat că a anulat o petrecere a suporterilor în urma deciziei.


„Ne pare rău pentru ce i se întâmplă. Sunt niște lucruri pe care nu le dorești nici celui mai mare dușman. Cel mai rău e că vor suferi cei dragi: familia, prietenii, rudele. Aveam o petrecere a suporterilor, dar am amânat-o tocmai din acest acest motiv. Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi. Noi îl susținem moral. Asta contează. Să fie tare și să treacă peste tot acest calvar. Sperăm să luăm campionatul anul viitor pentru el. Steaua e un brand și ne este frică de faptul că poate pierde mult fără Becali. Toată lumea va avea de suferit. Nu vor mai fi aceiași bani, dar sperăm ca lucrurile să meargă pe făgașul cel bun. Gigi trebuie să meargă să-și facă pedeapsa și să se gândească la faptul că vom fi alături de el mereu”, a spus Mustață, pe pagina de facebook a Peluzei Nord.
Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc și fostul șef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente