Lucescu iși atacă adversarele

Publicat la data de15 aprilie 2018 » 175 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

PAOK a învins-o sâmbătă pe Panionios, 3-1 acasă, dar Răzvan Lucescu știe că e foarte greu să o mai ajungă pe AEK. A pierdut cele mai importante meciuri la “masa verde”:

  • 0-3 cu Olympiakos, după ce Óscar García, antrenorul oaspeților, a fost lovit în față cu o rolă de hârtie înaintea partidei (
  • 0-3 cu AEK și 3 puncte penalizare, patronul lui PAOK pătrunzând pe teren înarmat la golul anulat lui Varela în minutul 90

Deși a trecut mai mult de o lună de la ultimul incident, antrenorul nu poate fi calmat.”E o rușine ce ni s-a întâmplat. Ne-au furat! Au venit la Salonic și ne-au furat punctele. Am fi avut acum 61 de puncte și restanța cu Olympiakos”, a declarat Lucescu la conferință. În clasament, are doar 55. Și niciun alt meci de jucat. E pe locul 2. AEK s-a detașat.

“Eram concentrați, voiam să nu pierdem nimic, evoluam mereu la sută la sută și, dintr-o dată, o rolă de hârtie a schimbat totul. O decizie total incorectă. Am depășit-o, însă am fost furați și cu AEK. De aceea trebuie să-mi felicit jucătorii, pentru că au revenit după două situații dificile”.

 

La final, furios, Luce Jr. a repetat: “Am fost furați! Sunt nebun și aș putea zice și alte lucruri, dar încerc să mă stăpânesc”.

 

“Voi spune întotdeauna ce rușine ni s-a întâmplat. Tot efortul nostru s-a dus în două săptămâni din cauza strategiei comune a celor două echipe, Olympiakos și AEK”
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.