vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportInternationalMbappe a făcut un nou gest caritabil

Mbappe a făcut un nou gest caritabil

Kylian Mbappe se numără printre fotbaliștii de top care s-au implicat în cazul morții lui Emiliano Sala, decedat după ce aeronava care călătorea spre Cardiff cu jucătorul argentinian la bord, s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

 

În vârstă de 20 de ani, Kylian Mbappe vine din nou în sprijinul familiilor victimelor. După ce a donat 30.000 de euro pentru continuarea căutărilor lui Sala, francezul a mai donat încă 27.0000 de euro pentru continuarea căutărilor pilotului David Ibbotson. Atacantul de la PSG făcut acest act caritabil sub numele de Elie Lottin.

 

Familia pilotului a făcut un apel la strângerea de fonduri pentru finanţarea căutării acestuia, după prăbuşirea avionului Piper Malibu în Canalul Mânecii.

 

„Vă rugăm să ne ajutaţi să-l aducem pe David Ibbotson acasă şi să-i oferim ceremonia de bun-rămas pe care o merită. Ca familie, ne bazăm pe bunătatea oamenilor să ne ajute să strângem fondurile atât de necesare pentru dragul nostru tată, soţ şi fiu”, a fost mesajul familiei lui Ibbotson.

 

David Ibbotson pilota avionul care trebuia să-l ducă pe atacant de la Nantes la Cardiff, după perfectarea transferului. Aeronava a dispărut de pe radar pe 21 ianuarie, iar epava a fost găsită pe 3 februarie. Căutările fuseseră stopate, însă o anchetă care a avut la bază fonduri private a reînceput, iar oficialitățile au anunțat, pe 8 februarie: corpul găsit în rămășițele avionului este al lui Emiliano Sala.

 

Expertul David Learmount, editor la site-ul de specialitate Flight Global, a dezvăluit că pilotul ar fi avut într-o oarecare măsură control asupra avionului, în momentul în care acesta a ajuns în mare. Acesta susține că apava avionului nu era împrăștiată pe o suprafață mare, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor în care avionul se prăbușește cu o viteză amețitoare.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente