marți, aprilie 16, 2024
AcasăSportInternationalMembrii echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton, amenințați și jefuiți în Brazilia,...

Membrii echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton, amenințați și jefuiți în Brazilia, în penultima etapă a sezonului

Oameni înarmați au înconjurat vineri seara vehiculele care aparțin echipei Mercedes de Formula 1, precum și o mașină de la FIA, organismul de conducere al sportului auto, după ce acestea au părăsit circuitul Interlagos din Sao Paulo, Brazilia. Sub amenințare, hoții au reușit să le fure membrilor echipei lucruri care erau „foarte valoroase”, potrivit victimelor jafului. Nimeni nu a fost rănit în timpul atacului, scrie Daily Mail.

 

 

Microbuzul cu membri ai echipei de Formula 1 Mercedes a fost oprit cu focuri de armă pe un drum din apropiere de circuitul Interlagos de la Sao Paulo, cunoscut pentru astfel de incidente, iar pasagerii au fost jefuiți. Pe acelasi drum, un autovehicul cu oficiali FIA fost de asemenea somat, însă șoferul nu a dat curs solicitării, întrucât mașina sa era blindată.

Campionul mondial de F1, Lewis Hamilton, s-a declarat nemulțumit de măsurile de securitate și i-a criticat pe organizatori:

„Focuri de arma, arme îndreptate către capul cuiva. Este atât de supărator să aud asta. Se întamplă asta în fiecare an aici. Formula 1 și echipele trebuie să facă mai mult. Fără scuze. Vă rog sa spuneți o rugăciune pentru baieții mei, care sunt azi ca profesioniști aici, chiar dacă sunt afectați”, a spus pilotul echipei Mercedes.

Echipele de Formula 1 sunt in Brazilia pentru că în acest week-end are loc Marelui Premiu al Braziliei de la Sao Paulo, penultima etapa a sezonului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente