vineri, martie 29, 2024
AcasăSportNationalMihai Stoica: STEAUA VA JUCA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Mihai Stoica: STEAUA VA JUCA ÎN LIGA CAMPIONILOR

campioniEchipa Steaua nu a fost suspendată de UEFA în dosarul Valiza și va evolua în Liga Campionilor în sezonul viitor, a declarat, marți, managerul stelist Mihai Stoica.
„Steaua joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce contează. Că amendă, că perioadă de probațiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie să știe că pe 16 iulie trebuie să umple stadionul, pentru că trebuie să batem la o diferență care să ne califice din primul meci. A fost descătușare în autocar, pentru că toți ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viață zilele astea, de când UEFA a declanșat procedura disciplinară aveam cele mai negre scenarii. Acum până și ploaia mi se pare mai frumoasă”, a declarat Stoica la Digisport.

Până la ora transmiterii acestei știri, UEFA nu a comunicat pe site-ul oficial decizia în cazul Stelei.

Echipa Steaua va întâlni formația FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manșe, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Pentru a fi sigură de evolutia în Liga Campionilor, Steaua aștepta decizia Comisiei de Control și Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară după sentința ÎCCJ în dosarul „Valiza”. Campioana României risca excluderea din competițiile europene ca urmare a cazului de corupție în care finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Steaua va juca în această seară de la ora 21.00, ultimul meci amical din stagiul din Austria, cu Videoton.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente