Mihai Teja pus la zid de Florin Prunea

Publicat la data de19 mai 2019 » 168 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

Mihai Teja (40 de ani) își va termina angajamentul cu FCSB după meciul de azi cu CFR Cluj pentru că nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul, acela de a câștiga campionatul. Florin Prunea (50 de ani) este de data aceasta de acord cu Gigi Becali (60 de ani).

 

Fostul mare portar crede că Teja ar fi trebuit să o ducă pe FCSB pe primul loc și că ar fi trebuit să câștige campionatul la pas datorită lotului foarte bun pe care l-a avut la dispoziție.

 

”Nu l-a dat afară pe Teja, pentru că se află la final de contract. Cine-l dă afară? E un contract în vigoare în care clauzele sunt clare: se prelungește automat dacă iei titlul.

 

Mi se pare că dacă investesc și aduc cei mai buni jucători trebuie să iau titlul la 10 puncte diferență. Nu în trei luni, cum a fost cazul lui Teja, în două, într-una! Păi, dacă aduc cei mai buni jucători, investesc ca patron milioane de euro și-ți dau un Mercedes și tu mi-l conduci de așa natură că termini pe locul doi…”, a spus Prunea, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

 

 

surs:digisport.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.