sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportNationalMihai Teja pus la zid de Florin Prunea

Mihai Teja pus la zid de Florin Prunea

Mihai Teja (40 de ani) își va termina angajamentul cu FCSB după meciul de azi cu CFR Cluj pentru că nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul, acela de a câștiga campionatul. Florin Prunea (50 de ani) este de data aceasta de acord cu Gigi Becali (60 de ani).

 

Fostul mare portar crede că Teja ar fi trebuit să o ducă pe FCSB pe primul loc și că ar fi trebuit să câștige campionatul la pas datorită lotului foarte bun pe care l-a avut la dispoziție.

 

”Nu l-a dat afară pe Teja, pentru că se află la final de contract. Cine-l dă afară? E un contract în vigoare în care clauzele sunt clare: se prelungește automat dacă iei titlul.

 

Mi se pare că dacă investesc și aduc cei mai buni jucători trebuie să iau titlul la 10 puncte diferență. Nu în trei luni, cum a fost cazul lui Teja, în două, într-una! Păi, dacă aduc cei mai buni jucători, investesc ca patron milioane de euro și-ți dau un Mercedes și tu mi-l conduci de așa natură că termini pe locul doi…”, a spus Prunea, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

 

 

surs:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente