joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalMotivul pentru care fotbalistul brazilian a fost decapitat în plină stradă

Motivul pentru care fotbalistul brazilian a fost decapitat în plină stradă

Criminalul fotbalistului Daniel Correa Freitas, legitimat la echipa braziliană Sao Paolo, este chiar impresarul său, Edson Brittes Jr. Bărbatul și-a recunoscut fapta, spunând că s-a răzbunat pentru că sportivul a încercat să-i violeze soția, scrie Daily Mail. Trupul lui Correa Feitas, fotbalistul brazilian de 24 de ani, a fost găsit într-un tufiș, aproape decapitat.

Criminalul, chiar impresarul sportivului, Edson Brittes Jr, și-a recunoscut fapta spunând că a vrut să-l pedepsească pe acesta după ce l-a prins încercând să o violeze pe soția sa.

 

Când am deschis uşa l-am văzut peste soţia mea, care striga după ajutor. Am făcut ceea ce orice bărbat din Brazilia ar fi făcut pentru soţia sa. Ar fi putut fi fiica, sora, mama sau soția ta.

În acel moment în faţa mea era el şi Cris, soţia mea alături de care sunt de 20 de ani, femeia căreia mi-am dedicat viaţa, care tot timpul m-a iubit şi m-a respectat. Știu că am făcut ce am făcut, dar vreau ca toți să urmărească și să gândească ce ar face pentru a menține integritatea morală a familiei și pentru a ajuta o femeie mică și fragilă.”, a spus impresarul.

 

Poliția din Sao Paolo, acolo unde a fost descoperit trupul fotbalistului, spune că acesta a fost torturat înainte să fie ucis, iar cadavrul sau a fost târât pentru aproximativ 30 de metri.

„După descoperirea corpului, ne-am dat seama că a fost o situație violentă. Omul a avut două cuțite înfipte adânc în gât, era aproape decapitat, iar organele genitale i-au fost tăiate”, a declarat un ofițer de poliție pentru un ziar din Brazilia.

 

 

„Indiciile ne dau de înțeles faptul că omul a fost executat în plină stradă și a fost târât 30 de metri”, a completat acesta, potrivit surselor ziarelor din Brazilia, au spus reprezentanții Poliției.

 

 

El a jucat pe poziția de mijlocaș de creație și evolua la Sao Paulo din 2015, iar cariera și-a început-o la Botafogo. În cariera sa, el a mai evoluat sub formă de împrumut la Sao Bento, Coritiba și Ponte Preta.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente