sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalMourinho a vorbit despre contractul cu Chelsea

Mourinho a vorbit despre contractul cu Chelsea

mourinhoTehnicianul Jose Mourinho a declarat, într-un interviu pentru Chelsea TV, că a durat doar cinci minute până când a decis să semneze un nou contract cu gruparea londoneză, la o discuție cu patronul Roman Abramovici.

„A fost o decizie ușoară. L-am întâlnit pe patron și în cinci minute, după câteva întrebări foarte scurte dar la obiect, am hotărât imediat. L-am întrebat pe patron: «Mă vreți înapoi?», iar el m-a întrebat: «Vrei să revii?». Și în vreo două minute decizia era luată”, a spus Mourinho.

„În carieră am avut două mari iubiri: Inter și Chelsea. Iar Chelsea este mai mult decât importantă pentru mine. A fost foarte foarte greu când am avut confruntări cu Chelsea. S-a întâmplat doar de două ori, ceea ce nu a fost atât de rău. Acum promit exact același lucru ca în 2004, cu o singură diferență de adăugat: Sunt unul dintre voi”, a mai afirmat Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a mai condus echipa Chelsea în perioada 2004/2007, va fi antrenorul formației londoneze în următoarele patru sezoane.

 Jose Mourinho, care a părăsit sâmbătă Real Madrid, va fi prezentat oficial la 10 iunie.
surs:mediafax.ro
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente