sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalNeymar a făcut prima mutare pentru transferul la Real Madrid

Neymar a făcut prima mutare pentru transferul la Real Madrid

Viitorul lui Neymar Jr. la Paris Saint-Germain este tot mai incert. După ce a suferit o accidentare care îl va ține departe de teren pentru aproximativ trei luni și echipa lui a fost eliminată din Liga Campionilor, internaționalul brazilian i-a cerut tatălui său să demareze negocierile cu Nasser Al Khelaifi pentru un transfer în cursul verii.

 

Potrivit ziarului francez ABC, sud-americanul a luat decizia să nu mai evolueze la Paris Saint Germain și, pe această cale, i-a cerut tatălui său să poarte deja primele discuții cu președintele clubului pentru un transfer în cursul verii. ”Nu vrea să se întoarcă la PSG, decizia lui este ireversibilă“, au asigurat oamenii din jurul fotbalistului pentru sursa mai sus menționată, informație preluată ulterior de Marca și As. Francezii spun că tatăl lui Neymar trebuie să profite de cele trei luni în care brazilianul va sta departe de teren pentru a negocia cu Nasser Al Khelaifi și Florentino Perez.

 

Nici cei din club nu sunt siguri de faptul că Neymar va continua pe ”Parc des Princes”. Potrivit ziarului Le Parisien, în urmă cu o lună, o întâlnire a avut loc între Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, un fotbalist de top de la club și reprezentantul său. Când cel din urmă a întrebat despre situația lui Neymar și dacă acesta va continua și în sezonul viitor, Antero Henrique a răspuns: „Nu pot să garantez”.

 

As a anunțat vineri că Real Madrid este pregătită să ofere în vară suma de 400 de milioane de euro în schimbul lui Neymar Jr. O zi mai târziu, aceeași publicație a titrat că Zinedine Zidane ”i-a dat binecuvântarea sa” fotbalistului să vină pe ”Santiago Bernabeu”.

 

Neymar se recuperează în Brazilia, după operația care îl va ține departe de gazon 3 luni. „Real Madrid știe de luni de zile că Neymar vrea să joace la Real, iar Florentino Perez își dorește același lucru. Sentimentul e reciproc”, a scris As. „Albii” nu au mai transferat vreun „galactic” de la Bale încoace, în 2013, și țintesc o nouă mutare de senzație în vară: Neymar.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente