marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a pierdut din nou

Olimpia a pierdut din nou

Sâmbătă, Olimpia Satu Mare a jucat în deplasare împotriva celor de la Știința Miroslava, într-un meci ce a contat pentru etapa a 12-a a ligii a II-a la fotbal. Meciul s-a jucat pe un vânt năprasnic, iar jucătorii au avut probleme mari în a controla mingea. La final, gazdele s-au impus cu scorul de 2 la 1.

 

În prima repriză a existat doar o echipă pe teren, Miroslava. Jucătorii echipei gazdă au ratat în mai multe rânduri șansa de a se desprinde pe tabelă.

 

Mai întâi în minutul 14, o centrare Nemțanu de pe dreapta, Taciuc reia din voleu de la 11 metri lateral stânga, însă prinde portarul.

 

Apoi în minutul 21 au avut o lovitură liberă de pe partea dreaptă executată de Sandu la colțul lung, de unde Marin a reluat cu capul, iar mingea s-a dus puțin alături.

 

Două minute mai târziu izmană are o acțiune pe partea dreaptă, centrează în careu de unde același Marin reia în portar din doar 3 metri.

 

Agrigoroaiei execută o lovitură liberă prinsă însă de Fl. Muntean.

 

Ultima acțiune notabilă a primei reprize le aparține tot gazdelor și îl are în prim plan pe același Marin. După o fază prelungită a echipei, Marin a avut un șu ratat mingea a fost oprită de vânt lateral în fața porții, tot el a urmărit, a întors mingea în spate și Taciuc a șutat spre colțul lung, de puțin pe lângă poartă.

 

S-a intrat la cabine cu rezultat de egalitate alb, 0 la 0.

 

Zsoltan Ritli a profitat de pauză și la înlocuit pe Achim cu Vasile Pop.

 

În minutul 58 gazdele reușesc să deschidă scorul. După o pasă a lui Eduard Sandu pentru Alexandru Izmană, care șutează de la 20 metri, traiectoria balonului este un pic schimbată de vânt și portarul e păcălit. Ieșenii au în această repriză vântul de partea lor.

 

 

Cu 20 de minute înainte de fluierul de final, Olimpia a beneficiat de o lovitură liberă indirectă de pe linia careului de 16 metri.  Munteanu mișcă mingea pentru Vasile Pop, cel care a intrat la pauză, șutează direct în vinclu. A fost primul șut pe poartă al oaspeților, gol contrar cursului jocului.

 

După șase minute, gazdele reușesc din nou să ajungă în avantaj. La doar câteva secunde după ce a intrat, Buhăcianu pasează decisiv de pe dreapta în careu pentru Alexandru Marin, care pune latul din 11 metri și înscrie.

 

În finalul jocului nu s-a mai întâmplat vreo ocazie notabilă de gol, iar Olimpia Satu Mare se întoarce învinsă de la Miroslava.

 

 

►Știința: Turiță – Cerneuțanu, Andr. Chindriș, Seb. Bucur, Agrigoroaei, Cărăruș, Izmană, Taciuc, Ed. Sandu, Nemțanu, Al. Marin (cpt.)
Rezerve: R. Avram – G. Maxim, Ambrosie, Săvoaia, Asăvoaei, Buhăcianu, Corban
Antrenor: Adrian Kerezsy

 

►Olimpia: Fl. Muntean – Duruș, Hlinca, Cr. Munteanu, Fl. Achim(min.46 Pop), Villand, D. Muntean (cpt.)(min.80 Jurj), Lusamba, D. Lukacs(min.60 Miholca), R. Rus, Bura
Rezerve: Șuta – Miholca, Jurj, Vas. Pop, Cubaș, D. Vincze, Copaci
Antrenor: Zoltan Ritli

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente