Olimpia a pierdut în deplasare la FC Argeș

Publicat la data de19 noiembrie 2017 » 158 Views» De: Laurentiu Kira » Local, Sport

Olimpia a jucat în deplasare la Fc Argeș în etapa a 18-a și a pierdut meciul cu scorul de 2 la 1,după ce la 0-0 Brata a ratat un penalt. Sătmărenii au adunat o nouă înrângere la listă. Echipa clasându-se acum pe locul 13 cu 20 de puncte.

 

Gazdele au avut prima ocazie în minutul 4 atunci când  Șerban trage din interiorul careului pe lângă poartă. Tot gazdele au avut și a doua ocazie în minutul 9  Robert Grecu trimite de la 18 metri în transversal.

 

În minutul 18 Villand este talonat în careu de Vișa, cade și arbitrul dictează penalty. Ciprian Brata execută penalty-ul în stânga lui Popescu, însă portarul Argeșului reușește să respingă.

 

În minutul 33 gazdele au ultima ocazie a primei reprize, Andrei David șutează de la 18 metri peste transversal.

 

În minute 52 fostul atacant al Olimpiei, Buhăescu combină cu Ionuț Năstasie la marginea careului, iar acesta din urmă trimite în plasă cu un șut violent la vinclu.

 

Două minute mai târziu David Andrei trage de la 17 metri în brațele portarului Olimpiei, Muntean.

 

În minutul 60 Alin Popa îl învinge pe Muntean cu un șut plasat din interiorul careului.

 

În minutul 70 Cristi Munteanu trage din 2 metri direct în Popescu și irosește o mare ocazie de revenire în joc a Olimpiei.

 

Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului Robert Villand e pe fază la mingea revenită în teren după ce a lovit transversala, în urma unei execuții splendide din lovitură liberă a lui Brata, și înscrie cu capul din apropiere.

 

Ultimele minute le-au aparținut tot gazdelor, mai întâi în minutul 83 Miholca rămâne singur cu Octavian Popescu, dar trage pe lângă poartă din doar 7 metri si irosește o mare ocazie de a egala.

 

Apoi patru minute mai târziu același Miholca trage de la 16 metri puțin peste transversală.

 

►FC Argeș: Oct. Popescu – Tofan, Cotigă, Vișa, Șerbănică – Andr. Panait, I. Șerban, I. Năstăsie, Rob. Grecu – D. Andrei, Buhăescu
Rezerve: N. Grecu – Nilă, D. Oancea, A. Popa, Ct. Stan, C-tin. Stoica, Ct. Barbu
Antrenor: Augustin Eduard

 

 

 

►Olimpia: Fl. Muntean – Miholca, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura, D. Muntean, Fl. Achim, Villand, Brata, Jurj (Min.83 Nemeș), Lusamba
Rezerve: Șuta – Chitaș, D. Vincze, Cocian, Nemeș, Cubaș, Szasz
Antrenor: Zoltan Ritli

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *