sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a tratat cu superficialitate meciul cu U Cluj

Olimpia a tratat cu superficialitate meciul cu U Cluj

Doi ani și cinci luni au trecut de la finala Cupei României dintre ”U” Cluj și FCSB, pierdută de “alb-negrii” cu 3-0. De atunci a început căderea liberă a echipei ardelene, care a fost nevoită să o ia de la zero, din Liga a 4-a și tot de atunci nicio echipă din Liga 1 nu le-a mai ieșit în cale clujenilor. Acest lucru se va întâmpla însă acum, în 16-imile Cupei României, unde Universitatea Cluj s-a calificat în această seară, după 2-0 cu Olimpia Satu Mare. Partida a fost la îndemâna echipei din Liga a 3-a, iar vedetele clujenilor au făcut diferența.

Dorin Goga (13) a deschis scorul, cu un șut la vinclu, ca în zilele bune. Și după 1-0 jocul a curs tot într-o singură direcție, spre poarta Olimpiei, iar pe finalul reprizei clujenii și-au dublat avantajul, tot datorită lui Dorin Goga (38), care a marcat cu capul după centrarea lui Denis Hordouan.

 

În partea a doua, clujenii s-au mulțumit să păzească avantajul, iar sătmărenii au lăsat impresia că s-au împăcat cu excluderea din Cupa României, deși după intrarea la pauză a mijlocașului ofensiv Vasile Pop, Olimpia a început să aibă inițiativă, dar din păcate degeabă, Zoltan Ritli a pregătit această partidă ca pe una de antrenament, cu mulți jucători tineri în teren.

 

Echipă de liga a II-a, dar în teren nici măcar în liga a IV-a nu ar merita să joace, tactica folosită de Ritli nu se explică, fiind un meci destul de important pentru formația sătmăreană, aceștia au preferat să joace cu cadeții, în dauna jucătorilor cu expriență care ar fi meritat mai mult să fie în teren.

 

sursa foto: www.fcuniversitatea.ro

 

 

Albuț – Takacs, Abrudan, Onicaș, Manu – Gab. Giurgiu (cpt.), Micaș (Irimie 85′) – Hordouan (Hațiegan 55′), Rz. Greu, Goga – B. Lemac (Oct. Ursu 69′)
Rezerve neutilizate: Dinu – Chiș, Hîmpea, Val. Lemnaru
Antrenor: Adrian Falub

Șuta – L. Vincze, Hlinca, Cr. Munteanu, Copaci – Villand, D. Muntean (cpt.), Bura – Fl. Achim, Lusamba, D. Vincze
Rezerve: Fl. Muntean – Duruș, Cocian, D. Lukacs, Cubaș, Vas. Pop, Fl. Mureșan
Antrenor: Zoltan Ritli

 

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente