Prima reacție a lui Courtois după ce a fost atacat cu șobolani de pluș

Publicat la data de10 februarie 2019 » 149 Views» De: Laurentiu Kira » International, Sport

Thibaut Courtois a fost atacat cu șobolani de fanii echipei gazdă, înaintea startului partidei de pe Wanda Metropolitano. Gestul a fost mai degrabă unul simbolic, asta pentru că șobolanii erau de pluș. Neiertat de către suporterii lui Atletico pentru transferul la echipa rivală, portarul a reacționat imediat după meci.

 

Fanii lui Atletico l-au bombardat cu șobolani de pluș pe Thibaut Courtois înainte de derby-ul dintre Atletico și Real. În ciuda reacției ostile a suporterilor fostei echipe a belgianului, fotbalistul a declarat că acest gest nu va afecta în vreun fel respectul pe care-l poartă pentru clubul de pe Wanda Metropolitano.

 

“Încă păstrez un maxim respect pentru Atletico și fanii echipei. Cei trei ani petrecuți aici nu pot fi șterși din cauza acestui lucru (…) Am petrecut aici trei ani foarte buni și nu-i voi uita din cauza evenimentului de azi”, a declarat Thibaut Courtois după fluierul de final al partidei.

Thibaut Courtois este de părere că astfel de evenimente nu sunt ieșite din comun, având în vedere încărcătura partidei.

 

“Acest derby este mereu unul încins. Oamenii fac de obicei astfel de lucruri și nu este nicio problemă”, a declarat portarul belgian.

 

După victoria cu Atletico, Courtois continuă să spere la faptul că echipa sa va reuși să reducă diferența de 5 puncte față de liderul FC Barcelona.

 

“Trebuie să ne păstrăm încrederea, pentru că vor urma jocuri dificile. Nu ne putem gândi la faptul că vom reuși să câștigăm cu ușurință. Avem 5 puncte în spate. Cred că luna aceasta ar putea fi decisivă și trebuie să ne luptăm până la final”, a declarat Thibaut Courtois, potrivit sport.es.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.