marți, aprilie 16, 2024
AcasăSportInternationalPrimul El Clasico din acest sezon câștigat de catalni

Primul El Clasico din acest sezon câștigat de catalni

Americanii au savurat pe ”Hard Rock Stadium”, din Miami, în fața a peste 60.000 de spectatori, primul ”El Clasico” din actualul sezon! Iar Real Madrid și Barcelona nu i-au dezamăgit! S-au marcat 5 goluri și s-a ratat cât pentru 3 partide în duelul care a fost transmis în direct la DigiSport. Barcelona s-a impus cu 3-2, la fel cum o făcuse în ultimul meci din campionat și a câștigat International Champions Cup!

 

Barcelona a început excelent derbyul cu Real Madrid de la International Champions Cup. În minutul 7, catalanii conduceau deja cu 2-0! Messi a deschis scorul în minutul 4, din pasa lui Busquets, pentru ca, mai apoi, Rakitic să facă 2-0 cu un șut perfect. În fața unei asemenea situații, Barca nu s-a oprit aici și croatul a fost aproape de dublă.

 

După un început slab, elevii lui Zidane s-au ”trezit din pumni”, mai ales la 0-2, astfel că Real Madrid a redus din diferență. Era minutul 14, când un alt croat a ieșit în prim plan: Kovacic a înscris la capătul unei acțiuni superbe.

 

Neymar, aflat aproape de un transfer la Paris Saint Germain, a ratat apoi o ocazie mare. Campionii Europei au profitat și au egalat în minutul 36, după un contraatac condus și finalizat de Asensio.

 

În repriza secundă, Barcelona a început din nou mai bine. Pique a readus trupa lui Valverde în avantaj după lovitura liberă executată de Neymar. Brazilianul, poate cel mai bun de pe teren, putea înscrie și el, dar și-a trecut în cont încă o ratare.

 

Ultima ocazie a acestui meci epic, cel mai frumos din ultimii 10 ani, a aparținut Realului, dar Isco nu l-a putut învinge pe Cillessen.

 

Barcelona s-a impus  astfel cu 3-2 și cu 3 victorii din tot atâtea posibile a câștigat International Champions Cup. Bilanțul ”galacticilor” este, în schimb, unul foarte slab: 3 înfrângeri în 3 partide.

 

Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta din nou pe 13 și 16 august în meciurile pentru Supercupa Spaniei. Partidele vor fi ÎN DIRECT ȘI ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport!

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente