PSG la prima înfrângere din acest sezon

Publicat la data de3 decembrie 2017 » 140 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

Liderul din prima ligă franceză, PSG, a pierdut primul meci al sezonului, scor 2-1, în deplasarea cu Strasbourg, din etapa a 16-a a Ligue 1.

Nou-promovata a deschis scorul rapid prin Da Costa, care a înscris cu capul dintr-o centrare expediată de Lienard. “Împrumutatul” Mbappe a restabilit egalitatea înaintea pauzei. Neymar i-a pasat lui Rabiot în lateral, care a trimis în fața porții, unde a apărut atacantul în vârstă de 18 ani, care a împins balonul în poartă. Cu 25 de minute înainte de fluierul final, marcatorul primului gol, Da Costa, i-a pasat ideal lui Bahoken, care a scăpat singur cu Areola. Atacantul gazdelor a trimis puternic sub bara transversală, fără șansă pentru portarul lui PSG.

În ultimele secunde ale întâlnirii, Cavani, lăsat inițial pe bancă, și Kimpembe au ratat ocazii uriașe de a salva un punct pentru parizieni. S-a terminat 2-1, iar echipa lui Thierry Laurey confirmă perioada bună – are o singură înfrângere în ultimele nouă etape.

PSG rămâne lider în Ligue 1, cu 41 de puncte, la zece puncte de Olympique Marseille, care se deplasează la Montpellier în această etapă. Lotul celor de la Strasbourg valorează 20 de milioane de euro, în timp ce lotul parizienilor valorează 648 de milioane. Numai Javier Pastore valorează 20 de milioane, cât întreg lotul celor de la Stasbourg.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *