vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportNationalRăzvan Lucescu a reușit o performanță unică

Răzvan Lucescu a reușit o performanță unică

Răzvan Lucescu a reușit o performanță de notat în Grecia, cu Paok Salonic, echipa pe care acesta o antrenează. Aceștia au reușit să-și adjudece și Cupa Greciei, după ce cu puțin  timp în urmă au reușit să câștige campionatul, pentru prima oară în 34 de ani. Imediat după finalul partidei cu AEK Atena, scor 1-0, care s-a disputat cu tribunele închise, elevii lui Lucescu jr au declanșat fiesta. Cu noul trofeu, la rang de cinste, fotbaliștii au dat tonul la veselie chiar din vestiar. S-a cântat, s-a dansat, un preambul pentru că fiesta s-a prelungit până spre dimineață.

”Nu există decât un singur cuvânt care exprimă starea mea în acest moment. Fericire! Acum simt ceva ce nu am putut simți după ce am cucerit titlul, pentru că această Cupă era mereu într-un colț al minții. O seară specială pentru PAOK, pentru fani. E seara în care ne-am atins ținta, eventul și un campionat fără înfrângere”, a declarat Răzvan Lucescu, după festivitatea de premiere de sâmbătă seară.

Pentru că nu au avut acces la stadion, fanii au făcut festival pe străzile din Salonic. Aceștia s-au strâns lângă Turnul Alb, imediat după finalul meciului, și au dat startul petrecerii. Grecii au cântat, au dansat, au aprins torțe și au creat o atmosferă incendiară în cinstea echipei lui Răzvan Lucescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente