vineri, martie 29, 2024
AcasăSportInternationalReal Madrid a făcut primul pas greșit

Real Madrid a făcut primul pas greșit

Real Madrid s-a încurcat la Bilbao şi a rămas în spatele rivalei Barcelona. Golul lui Isco i-a salvat pe galactici de la înfrângere în Ţara Bascilor. Real Madrid a făcut primul pas greşit în lupta pentru titlu. Galacticii au avut mari probleme la Bilbao. Cu Cristi Ganea lăsat în afara lotului, Athletic a ratat prima mare ocazie.

 

Courtois şi-a salvat echipa în faţa lui Muniain. Mijlocaşul lui Bilbao nu l-a mai iertat apoi pe portarul Realului. Până la pauză, Modric putea aduce egalarea. În partea secundă, Realul a dominat partida. Sergio Ramos l-a scos în evidenţă pe portarul Unai Simon. În cele din urmă, Isco a marcat din centrarea lui Bale, iar Bilbao – Real s-a terminat 1 la 1. După patru etape, echipa lui Lopetegui este la 2 puncte în spatele rivalei Barcelona.

 

De pe 7 noiembrie 1981 nu a mai câștigat Real Madrid pe terenul lui Athletic Bilbao un meci în care bascii au marcat primul gol. Atunci, Noriega deschidea scorul pentru Bilbao în minutul 2, dar madrilenii câștigau cu 2-1 prin golurile lui Gallego (13) și Santillana (32).

Pe 18 august 2013 semnase Isco primul său gol cu capul în La Liga. Era chiar întâia reușită oficială în tricoul lui Real Madrid, care în acel an l-a cumpărat cu 30 de milioane de euro de la Malaga.

 

„Real nu înseamnă eu plus zece jucători, cum ziceți voi, ziariștii. Concurența e mare și sunt alții mai buni decât mine”, a spus Isco, la finalul partidei de la Bilbao.

 

În privința rezultatului, Isco a admis că echipa sa nu a făcut cea mai bună partidă, însă nu a vrut să știrbească atitudinea exemplară a bascilor.

 

„Acesta e fotbalul. Nu jucăm singuri, iar în față am avut un rival dur, care presează mereu purtătorul de minge. N-am făcut cea mai bună partidă, dar ne-am creat oportunități. Ne-au lipsit răbdarea și precizia la finalizare”, a mai spus mijlocașul ofensiv al grupării blanco.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente